Kari Skagseth
Alltid tilgjengelig og gjør relevante undersøkelser og henviser ved behov. Svarer alltid raskt på e-konsultasjon. Tar pasienter på alvor. Har god humor.
I begynnelsen er hun hyggelig og grei, men alltid veldig travel, og viser med hele seg at hun ikke har tid til deg. Etter hvert virker hun lite interessert i deg som pasient, og bare irritert. Måtte bytte lege til slutt, da siste møte med henne var hun uforskammet, gikk langt over streken i forhold til hva som er greit å si og veldig uprofesjonell. Gikk til privat lege frem til jeg fikk ny fastlege
Veldig god kommunikasjon, punktlighet og service. Lett å snakke med. Empatisk, men jordet. Dyktig og kunnskapsrik. Kommer aldri til å bytte lege. Kari, you rock!!
Hyggelig dame, som tar henvendelser på alvor og gjør nødvendige undersøkelser. Effektivt og greit, veldig fornøyd!
Gruer oss til å bruke henne. Velger privat alternativ selv om det koster oss «skjorta». Barnet vårt fikk sprøyte- og vaksineangst etter møtet med henne. Vi har brukt mye tid og krefter på å komme over dette!