Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nesttun Allmennpraksis
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Kari Skagseth SkrevetFantastisk lege som tar meg på alvor. Undersøker alt som trengs og er alltid tilgjengelig. Kjapp på e-konsultasjon, dag, som kveld, hverdag som helg. Har hjulpet meg gjennom de tøffeste tider, så vel om fine perioder og finner sammenhenger som kan være vanskelig å se. Jeg stoler på at Kari alltid tar rett avgjørelse. Hun har vist gang på gang at hun kan stoles på, det har ikke fastleger jeg har hatt tidligere. Man trenger ikke være redd for å stille spørsmål for man blir validert og får gode forklaringer. Kari bryr seg om pasientene sine og tar den tiden som trengs. Det gjør meg derfor ikke så mye å vente på timen for da vet jeg det er noen som trenger det og jeg får den tiden jeg trenger.
Eneste jeg synes er kjipt er de som jobber i telefonen. Synes ofte man blir møtt med en sur tone og det ødelegger total inntrykket av legekontoret. Skulle ønske de hadde en god nettside så jeg kan søke opp informasjon i stede for å ringe og spørre.
Ikke den hjelp og omsorg en forventer
Lege: Lene Kristin Kroken SkrevetVi byttet til denne lege da vi ønsket lege nærmere der vi bor.
Har ikke vært fornøyd.
Har ikke opplevd å bli tatt på alvor med mitt ene barn sine problemer. Hun har som flere andre skriver, en ovenfra og ned holdning.
En gang fikk vi komme til en annen lege på kontoret - da vår fastlege ikke var ledig, og det var en helt annen og mye bedre opplevelse.
Har endelig handlet og skiftet lege til våre to barn.
Dyktig og empatisk
Lege: Kari Skagseth SkrevetAlltid tilgjengelig og gjør relevante undersøkelser og henviser ved behov. Svarer alltid raskt på e-konsultasjon. Tar pasienter på alvor. Har god humor.
Overflatisk og uforskammet
Lege: Kari Skagseth SkrevetI begynnelsen er hun hyggelig og grei, men alltid veldig travel, og viser med hele seg at hun ikke har tid til deg. Etter hvert virker hun lite interessert i deg som pasient, og bare irritert. Måtte bytte lege til slutt, da siste møte med henne var hun uforskammet, gikk langt over streken i forhold til hva som er greit å si og veldig uprofesjonell. Gikk til privat lege frem til jeg fikk ny fastlege
Dyktig og omtenksom lege
Lege: Lene Kristin Kroken SkrevetVi har alle samme lege i familien og er veldig fornøyd. Hun svarer raskt på meldinger og følger opp om noe trenger oppfølging. Min datter, som eksempel, ble veldig syk i høst og fikk fantastisk bra oppfølgning. Hun ringte med resultater etter stengetid, tok seg til å forklare, svare på spørsmål og viste en omsorg som gjorde at min datter følte seg i veldig trygge hender.