Linda Haugsvær Telle

Straume Legesenter AS
Kvinne, 49 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1997

Ledige plasser

0 av 1225
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

15 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Straume Legesenter AS Telefonnummer56 31 37 0056 31 37 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Straume Legesenter AS, Blombakkane 2 5353 Straume
Vis kart
Linda Haugsvær Telle er en av 20 fastleger i Fjell

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
12 vurderinger
Tilgjengelighet
11 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
10 vurderinger
Service
10 vurderinger

Siste vurderinger av Linda Haugsvær Telle

Helt ok, men...

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vennlig, rolig, lett å snakke med. Det kjennes ikke ubekvemt å ta opp tema, - men savner tydeligere respons, bekreftelse på at hun har oppfattet. Dersom flere plager nevnes så svarer hun gjerne ikke på alle. Savner mer aktiv respons, tydeligere svar, konkrete råd. Henviser gjerne videre, men uten at det fører til noe etterpå....

Koselig men ikke konkret nok

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Koselig å prate med, lett å forstå, ett varm personlighet,men ofte ikke har tid å høre på alle helseklagene jeg har komt med. En ting om gangen eller må bestille dobbeltime. Gir litt for lite informasjon av og til, som spesifikke priser på ting eller tjenester.

Synest ho er 100% professionell

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt henne som fastlege så lenge fastlegeordningen kom..og kan bare si at ho er virkelig opptatt av å hjelpe deg å bli frisk..Og nøler ikke med å få sendt deg til spesialister dersom behovet er til stedet.Har mye å takke hun for..Er ikke mange det går an til å snakke rett ut om det som plager deg.Men med linda så er det enkelt å si dei mest personlige problem. Og ho tar alle problem på en svært Professional måte..Linda får mine beste anbefalinger.Jeg føler meg svært heldig som har hun til min fastlege.

Helt okei lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Føler hun lytter til hva du har å si, men er ikke flink til å gi tilbakemelding etter du har vært hos henne og foreksempel tatt blodprøve. Synes ikke hun er så flink til å finne ut hva problemet er, har opplevd at hun bare sender meg til labaratoriet for å ta blodprøver. Spør lite om helsetilstanden. Jeg sa foreksempel en gang at jeg følte meg småsyk hele tiden, vondt i hals, hode og tett i nesen kontinuerlig. Spurte ikke noe mer om dette, sendte meg bare for å ta blodprøve. Fikk ingen svar på blodprøven. Kom igjen ett år senere og sa at jeg trodde jeg hadde husmiddallergi. Da viste det seg å være det jeg hadde. Virker nesten som om man først må diagnotisere seg selv for å få svar på hva som er gale. Men helt grei lege, føler meg aldri ukomfortabel hos henne.

Linda er en flott lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde tenkt å bytte den legen i begynnelsen, men ble frarådet av legen Rebnord - noe jeg er sterkt takknemlig for! Linda viste seg å være meget professionalt: tar problemer på alvor uansett om det er forkjølelse eller depresjon, skjelett plager eller graviditet. Hun har medlidenskap, derfor har jeg full tillitt til henne. Hun hjalp meg med små problemer til moren min. Satt moren min på venteliste til henne. Trenges det å si at hun er sterkt anbefalt som en fastlege???