Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Straume Legesenter AS
Empatisk, trygg og forståelsesfull
Lege: Anja Cathrin Mørch-Rasmussen SkrevetKunne ikke bedt om en bedre fastlege. Sterk faglig, trygg, komme alltid med gode behandlingsforslag og Føle meg alltid tatt godt vare på. Anja anbefales på det sterkeste!
Tar deg seriøst
Lege: Anja Cathrin Mørch-Rasmussen SkrevetAnja er en trygg, kunnskapsrik og lyttende lege. Hun tar symptomene seriøst og følger opp deretter. Hele familien vår har henne og er veldig fornøyd.
Ikke tatt på alvor
Lege: Linda Haugsvær Telle SkrevetGikk til henne frem til jeg ble 19 år. Jeg opplevde å ikke bli tatt på alvor, veren som barn eller voksen. Som tenåring måtte foreldre ta opp saker med henne og ikke jeg for at noe skulle skje. Et halvt år før jeg byttet fastlege fortalte jeg henne at jeg strevde psykisk. Hun svarte at jeg ikke strever psykisk. Hun lot meg ikke utdype hvilke psykiske utfordringer jeg selv opplevde at jeg hadde. Deretter ville hun avslutte timen min. Da jeg byttet fastlege skvatt jeg nesten av hva det vil si å bli tatt på alvor av en lege.
Fantastisk lege!
Lege: Ole-Petter Drønen SkrevetKunnskapsrik,empatisk,seriøs,forståelsesfull og gjort at for at meg og mine skal ha det best mulig og få den hjelp man måtte trenge. Fantastisk lege!
Veldig fornøyd
Lege: Axel Dyve Jones SkrevetTar meg seriøst, og har hjulpet meg enormt mye. Lytter og hjelper.
Jeg har fått et nytt liv no.
Anbefaler denne legen.