Helge Rygh
Tilleggskompetanse
Har hatt han som lege i 12 år. Han er utrolig flink til å gi deg tid når du trenger det og er også effektiv når det trengs. Hyggelige og flinke legesekretærer som møter deg med god faglig innsikt.
Etter å ha vært kunde på Humana i Sandvika i mange år hvor jeg aldri kom til "MIN" lege valgte jeg å finne en ny lege for meg og min sønn. Var så missfornøyd med Humana.
Valget var da å finne en i nærmiljøet. Helg Rygh hadde tatt over etter Dr Tonay. Hyggelig mann, hyggelige kontordamer. De gangene det har hastet har jeg fått time på dagen. Damene er flinke til å ta signaler i forhold til timeoppsett: Haster / haster ikke.
Jeg føler meg i varetatt, han ser hele meg, har humor, og smiler! Ikke redd for å henvise til andre leger.
Jeg føler meg trygg og meget godt i vare tatt!
Dessuten har han ett meget hyggelig kontor med noe nytt og noe gammelt som gjør det personlig. Vakker utsikt mot sjøen, noe som også virker beroligende.
Fastlege i 15 år, kort fortalt et godt menneske. Skiftet grunnet flytting. Har utelukkende positivt å si, anbefales på det varmeste.
Dr. Rygh er en person jeg har 100% tillit til. Han har vært min lege i ca. 15 år, og selv om jeg må kjøre 5-6 mil for å komme til hans kontor, har det aldri vært i mine tanker å skifte fastlege. I tillegg til å være svært dyktig rent "legeteknisk", har Dr. Rygh evnen til å "se" hele mennesket han møter i konsultasjon. I tillegg har han humor og humør.
En lege som jeg kan stole på, bare synd at for å få time må man innom noen damer på forkontoret som gir deg time en gang i neste uke. Da er det bare å bråke litt så ordner det seg. Det burde være unødvendig. Men siden Dr. Rygh er en så god lege blir jeg hos han.