Synne Marie Roghell Braseth
Veldig fornøyd med Synne som fastlege. Hun lytter og det føles ut som man blir tatt seriøst hver gang. Løsningsorientert og lett å prate med. Virker kunnskapsrik og henter informasjon/henviser videre ved behov. Lang ventetid på timer og nærmest umulig å få hastetimer ved legekontoret er det store minuset. Svært presis til oppsatte timer. Lett å få kontakt med på e-konsultasjon ved ting som ikke haster.
Første gang hos fastlege da jeg måtte bytte pga av flytting. Jeg er veldig fornøyd! Blir møtt på en fin måte, hun hører på hva jeg har å si og føler at hun tar meg seriøst. Virker kunnskapsrik og flink i jobben sin. Eneste minus er at er en måneds ventetid på legetime( som om jeg forsto riktig var vanlig ventetid på dette legekontoret)
Første gang hos ny fastlege. Kjempefornøyd. Hyggelig, kunnskapsrik. Vennlig, trygg. Måtte bytte fastlege da den jeg hadde brukt i 30 år gikk av med pensjon. Har fått tildelt Synne Braseth. En kjempefin erstattning.
Legen er veldig vanskelig å få kontant.Ringer hver dag uten hell.Gitt beskjed flere gangen på resepsjon men aldri gidder å svare tilbake.Er ikke ansvarlig og serious mot pasient