Amilton Moreira Fernandes
Amilton er svært hyggelig og omgjengelig og lytter til deg som pasient. Han er også svært kunnskapsrik og handlekraftig; han legger behandlingsplaner og følger det opp (dette er ikke alltid normen). Har vært svært fornøyd med Amilton som fastlege, og ville fortsatt med ham hadde jeg ikke flyttet for langt unna.
Amilton hadde tid til å lytte og jeg følte meg tatt på alvor.
Han var også god på kommunikasjon. Han var flink til å forklare – noe jeg syns er viktig, siden jeg ikke kan legelingo.
I tillegg var han vennlig og hyggelig. Jeg fikk stor tillit til ham.
Amilton tar pasientene sine på alvor, selv om han er både humoristisk og folkelig. Han forklarer ting nøye og godt, ser deg i øynene og bruker ikke tid på PC-en før etter man har gått, med mindre det er helt nødvendig. Han jobber tydelig for å finne løsninger, og passer på at man føler seg komfortabel. Lett å få tak i, både på e-konsultasjon og fysiske timer. Anbefales!
Er så glad for at jeg byttet til Frisk legekontor og Amilton! Han er en veldig hyggelig og flink lege som skaper en avslappet atmosfære, som følger opp og gir raske tilbakemeldinger. Første gang jeg har opplevd å ha fastlege hvor det faktisk er mulig å få time samme dag eller dagen etter uten problem! Så fornøyd både på vegne av meg selv og barna!
Veldig kunnskapsrik, en unik fastlege. Kjempe fornøyd med jobben du gjør. Takk for at du er flink til å lytte, og ha forståelse på ting. En bedre fastlege her i Oslo må man lete lengre etter.