Kjetil Bjørge

Ålesund Legesenter AS
Mann, 63 år

Autorisert

1985

Tilleggskompetanse

Sjømannslege

Ledige plasser

0 av 1800
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Kjetil Bjørge er en av 43 fastleger i Ålesund

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(18)
18 vurderinger
Tilgjengelighet
(14)
14 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(13)
13 vurderinger
Service
(13)
13 vurderinger

Siste vurderinger av Kjetil Bjørge

Litt blandet førsteinntrykk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Tok veldig lang tid før jeg fikk time, selv om jeg sa det hastet. Følte meg lite sett.

Så til fastlegen. Vært til Kjetil Bjørge nå én gang, og fikk et litt blandet førsteinntrykk. Flink og dyktig lege, men synes han rushet seg gjennom timen min. Før jeg veit ordet av det var timen plutselig ferdig. Hadde flere ting jeg ønsket å ta opp, men dette fikk jeg absolutt ikke gjort. Plutselig stod han i døra og ventet på at jeg skulle gå. Skuffa over dette.

Utenom dette, møtte jeg en utrolig hyggelig og snill sykepleier/helsesekretær!

Meget fornøyd med sjømannslegen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Svarer kjapt på telefon og ventetiden er overkommelig. Punktlig, er jeg der innen klokkeslettet slipper jeg som regel inn på kontoret til avtalt tid. Effektiv og imøtekommende, samtidig som han lytter, tar seg tid uten å stresse, og har rom for litt prating utenom mens ting som f.eks blodtrykksmåling gjøres.

Har gått fast til Bjørge i mange år, og alltid blitt tatt godt i mot med en håndhilsen. At enkelte hevder at han er arrogant stiller jeg meg uforstående til.

Arrogant

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Nedlatende og arrogant, dårlig tid til pasient. lang ventetid på time. vanskelig å snakke med, virker som han egentlig ikke har tid til meg. ikke flink å lytte. en lege for friske.

Har ikke råd til så mye slurv...

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hadde en plage, Kjetil ga meg en resept på det, og bra var der. Skulle ha resepten i to omganger, og han hadde skrevet feil, og fikk derfor bare hentet det en gang. Det er en slurvefeil som kan skje hvem som helst, og de -80kr på bussen var greit at ble bortkastet. jeg ringte inn og hun sa det ikke var en feil, så jeg tok bussen inn igjen to dager etter og fikk samme tilbakemelding fra apoteket -80kr på buss. Tre dager etter tok jeg bussen inn til de for å snakke med hun dama i resepsjonen og hun sa det skulle hun fikse, og når jeg prøvde igjen i dag så var det fortsatt ikke registrert -80kr. Så jeg gikk opp til henne etter turen til apoteket, og fikk svar "der fant jeg feilen, og det blir aktivert kl 4 i dag... Legen har ikke tid til dette nå." Ut kommer legen med en kaffe i hånden. Så må tilbake i morgen -80kr og resepten 2 uker senere enn planlagt. Som student har jeg Ikke råd til gjentatte tabber og nedprioriteringen.
Takk for meg Kjetil

Faglig dyktig og jordnær Lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Sjømannslege fra 1988 til 2006 men også fastlege hele tiden og fremdeles. Meget fornøyd, jobber effektiv, tar seg tid til pasienten, hører etter, har også tid for litt privat prat, føler meg ivaretatt og tatt på alvor, har ingenting negativt å si om hverken han han eller personalet som jeg føler er hyggelig og imøtekommende. Av og til noe ventetid i telefonkø men ikke verre enn at det er akseptabel.