Anne Marte Bye Flem

Borgund Legekontor
Kvinne, 52 år

Godkjenning

Autorisasjon (1997)

Ledige plasser

0 av 900
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

282 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Borgund Legekontor Telefonnummer70 15 52 8870 15 52 ...
Borgund Legekontor Borgundveien 390 6015 Ålesund
Vis kart
Anne Marte Bye Flem er en av 59 fastleger i Ålesund

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(18)
18 vurderinger
Tilgjengelighet
(14)
14 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(13)
13 vurderinger
Service
(13)
13 vurderinger

Siste vurderinger av Anne Marte Bye Flem

Fantastisk på det meste

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Flem tar seg god tid til å lytte mv. Dette kan av og til gå ut over tidsbruken og nestemann må vente litt over tiden før han/hun kommer inn. Personlig har jeg sett fordelen med at hun ikke kaster deg ut eller øker tempoet for å bli ferdig i tide for neste konsultasjon, men fullfører din konsultasjon på en skikkelig og profesjonell måte.

Dr. Flem gir også ett inntrykk av at hun bryr seg om deg og dine problemer og at hun genuint ønsker å hjelpe deg, noe som gir en følelse av trygghet fra en pasient side. Det er ikke alltid Dr. Flem heller kan hjelpe deg som pasient, men du føler da ihverfall at hun har prøvd og enda viktigere. Hun gir seg ikke så fort. Jeg har f.eks. ett problem vi ikke klarer å finne ut av, men istedet for å avslutte og si at det er det det er, så økte vi antall konsultasjoner og det tas blodprøver mv. flere ganger i året for å lære stadig nytt. Frustrasjonen med helseproblemene mine er der, men takket være Dr. Flem og hennes arbeidsmetodikk så føler jeg at vi gjør det vi kan og at problemet vil løse seg til slutt. Kanskje ikke med ett perfekt resultat (100 % frisk), men med ett resultat som er det beste jeg kan håpe på og som vil gi meg ett mest mulig verdig liv videre, både i forhold til smerter og annet. Det kreves mye av en person for å kunne gi ett annet menneske slike følelser, spesielt når ting ikke blir bra, men Dr. Flem får det til å se lett ut, naturlig kort og godt. Sjeldent fin egenskap.

Skal jeg komme med noe negativt, så må det være papirarbeid. Her kan hun forbedre seg en god del. Har selv opplevd at hun har glemt å bestille timer på sykehuset for meg samt at medisiner som jeg skal ha er glemt å føre opp på resept listen min. Dette har fått blodtrykket til å stige og noen saftige gloser til å strømme, men skal jeg være helt ærlig, så er dette noe jeg gladelig aksepterer med tanke på alt det andre fantastiske som jeg får. Ja utvilsomt ett forbedringspotensial på dette ene punktet. Men så er det også kun dette punktet jeg kan finne noe negativt å si.

Så kort enkelt og greit. "Meget fornøyd" er en minimumsvurdering fra min side. Når det kommer til at jeg trekker en stjerne på "Råd og anbefalinger" samt "Hjelp til innsikt", så går det egentlig mer på meg selv. Kort sagt så er det omtrent det høyeste jeg er i stand til å gi. Jeg ville ikke gitt meg selv en gang en høyere grad, og det er kanskje kun ett menneske gjennom mitt lange liv jeg ville gitt topp karakter og det var min far (ett unikt menneske på disse områdene).

Når det kommer til ansatte, åpningstider mv. føler jeg at de aller fleste er meget service innstilte og det er lite å utsette på legekontoret generelt. Den eneste STORE feilen etter mitt syn er telefon. Når du ringer inn for å få kontakt med legekontoret eller legen, så kommer du inn i ett køsystem som legekontoret kjøper denne tjenesten fra og der kan du bli stående veldig lenge, eller bare brutt ned (noe jeg også har opplevd etter lengre ventetid). Har også opplevd at jeg venter i lang tid og så kommer jeg endelig til telefonsvareren som står på selve legekontoret og får der beskjed om at telefonen er stengt for øyeblikket ring senere. Dette er en tjeneste som de bør forbedre drastisk, men de har andre metoder for deg til å få kontakt med dem, så om det betyr noe i det store og hele, tja. For min del langt fra nok.

Dr. Flem er min fastlege og det vil hun fortsette å være så lenge hun ønsker meg som kunde. For med hånden på hjertet en bedre fastlege tror jeg det skal vanskelig gjøres å finne.

PS! Har gjennom mitt liv gått til 3 (fast) leger i Ålesund før Dr. Flem. 2 stk i Oslo, 1 stk i Drammen, 1 stk i Halden, 2 stk i Kirkenes, samt 3 sjømannsleger andre steder. De aller fleste av disse er/var høyt kompetente leger, men ingen av dem når Dr. Flem til knærne, bortsett fra kanskje på diagnostiseringssiden. Der var flere av dem på hennes nivå.

Håper dette er til hjelp og informasjon og at dette viser klart og tydelig at jeg anbefaler Dr. Flem av hele mitt hjerte.

Dr. Anne Marte Bye Flem reddet mitt liv.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har Dr. Shiva Badiee, som fast legen.

Men det er Dr. Anne Marte Bye Flem som reddet mitt liv.

Håper på at jeg får hun som fast legen så ført som mulig.

Tidenes beste lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Mer behagelig, solid, kunnskapsrik og lyttende lege skal man lete lenge etter.
Etter et par år i kø for denne legen var det endelig min tur.
Anbefales på det sterkeste.

Beste legen jeg har hatt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun er empatisk og lyttende. Jeg følte meg ivaretatt under undersøkelse. Jeg gruer meg ikke lenger til å gå til lege. Anbefales på det sterkeste

Sympatisk og dyktig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Lege som er et fantastisk medmenneske som tar seg tid til deg, lytter og ser deg som pasient. Anbefales.