Rubab Shah

Slependen Legesenter AS
Kvinne, 57 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1995)

Ledige plasser

0 av 1350
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

7 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Rubab Shah er en av 118 fastleger i Bærum

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(39)
39 vurderinger
Tilgjengelighet
(29)
29 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(29)
29 vurderinger
Service
(27)
27 vurderinger

Siste vurderinger av Rubab Shah

Respektløs og arogant

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ventet halvannen uke på å få den første timen på dagen. Ventet i 15 minutter over tiden før jeg kom inn. De to på forværelset satt bak glassveggen og snakket om løst og fast. Ingen informasjon til pasientene. 15 min. forsinket med den første pasienten betyr sannsynligvis at alle pasienter resten av dagen blir minst like mye forsinket. Dårlig unnskyldning for forsinkelsen, mange telefoner mm. Jeg synes dette er respektløst overfor alle pasienter den dagen som må vente. Jeg forlot legekontoret uten å bli behandlet, og skifter til en annen fastlege.

Forståelsesfull, varm

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun er en fantastisk lege som er forståelsesfull og god og snakke med. Jeg er aldri flau når jeg er hos dr. Shah. Hun er komfortabel og være rundt og hun er til å stole på

Anbefales varmt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Det er 9 år siden en bekjent varmt anbefalte Rubab Shah som fastlege. Jeg kontaktet henne straks og har aldri angret. Hun er dyktig, klar, effektiv og jeg føler alltid at hun bryr seg. Jeg kom nylig med en stor klump i brystet ett år etter en mammografi som ikke viste tegn til noe urovekkende. Hun henviste øyeblikkelig videre, uten å kaste bort tid på spekulasjon. Det viste seg å være kreft som enda kunne behandles. Jeg har full tillit til henne, føler meg alltid tatt på alvor og anbefaler henne varmt videre. Jeg er takknemlig for at jeg selv fulgte en varm anbefaling.

Samvittighetsfull, effektiv og kunnskapsrik.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Mine to barn og jeg byttet fastlege til Rubab Shah for et og et halvt år siden. Det har vi aldri angret på og vi kommer ikke til å bytte igjen. Det eldste barnet mitt har autisme. Shah kan og vet mye om dette, og har lettet våre liv på mange områder. Når det gjelder somatiske plager, føler vi oss alltid tatt på alvor og oppfattet. Jeg er fullt fornøyd med rådene og avgjørelsene hun har gitt oss til nå. I tillegg til å være svært kunnskapsrik er Doktor Shah flink til å møte mennesker, både voksne og barn. Hun overgår alle fastlegene jeg har hatt i Norge og utlandet. Vi har tidligere vært bosatt i USA. Anbefaler henne på det varmeste til alle som er på utkikk etter en samvittighetsfull og klok lege.

Betenkelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde denne legen en god stund før jeg valgte å skifte. Jeg er rett på sak, så jeg likte raske avgjørelser og progresjon ved konsultasjoner i starten. Det endret seg. Etter hvert ble avgjørelser tatt uten at betydelig informasjon fra pasient ble vurdert. Uttalte seg om sider av privatlivet som er irrelevant for helsetilstanden. Jeg fikk informasjon om andre jeg ikke trengte å vite. Da informasjonsflyten føltes utrygg valgt jeg å bytte, særlig grunnet mine barns helse. Skulle jeg ønsket meg noe annerledes måtte det være å bruke mer tid på innhenting av informasjon før diagnoser blir stilt, samt unngå spredning av unødvendig informasjon.