Marina Ferri de Barros Solheim

Autorisasjon (2002)

Venteliste

66 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Solgården Legesenter Telefonnummer66 80 06 4666 80 06 ...
Kolbotnveien 23 1410 Kolbotn
Marina Ferri de Barros Solheim er en av 71 fastleger i Nordre Follo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Marina Ferri de Barros Solheim

Uproff

Måtte betale for spiralen som ble ikke satt inn allikevel da det står klart på pakningsvedlegget at pakken bare skal åpnes rett før den settes inn.
Legen tar ikke pasienten på avlor, god del av problemmer med helsen tar som en bagatel.
Virker veldig uproff, useriøs og usikker.

Tar pasienten på alvor

Opplever alltid at Marina tar mine spørsmål og bekymringer på alvor. Følger godt opp, og gir tilbakemelding når prøver er tatt.

Virker lite trygg og kunnskapsrik.

Anbefales ikke.
Denne legen anerkjenner ikke el-overfølsomhet som en aktuell lidelse for det kan ikke bevises. Hun tviholder på det som er vedtatt i skriften. Jeg følte jeg ble møtt med svært lite forståelse da jeg tok opp dette problemet.
Har nå byttet til en ny fastlege. Og vil aldrig benytte meg av denne legen igjen.

Lite forståelsesfull

Føler hun har veldig lite erfaring og kunnskap for å kunne hjelpe. Hun sier ofte i mot mine smerter og mener det ikke er noe galt. Tar ikke kontakt med meg for svar på prøver og er alltid forsinket.

Alltid forsinket å virker lite interessert

Må ALLTID vente for å komme inn uavhengig av det er første time hun har eller utover dagen. Lite interessert virker det som. Livredd for å gi sykemeldinger. Får det ikke før evt sykehus eller høyere anbefaler det på det sterkeste. Følelsen av å bli sett ned på er ubehagelig.
Bra å få byttet lege nå