Jakob Petter Bjertnæs

Allmennlegespesialist og fastlege
Mann, 51 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2002)

Ledige plasser

0 av 2400
Motta varsel hvis denne legen får ledig plass

Venteliste

51 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Gløshaugen legesenter AS Telefonnummer400 01 223400 01 2 ...
Richard Birkelands veg 5 7034 Trondheim
Vis kart
Jakob Petter Bjertnæs er en av 197 fastleger i Trondheim

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(101)
101 vurderinger
Tilgjengelighet
(75)
75 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(83)
83 vurderinger
Service
(69)
69 vurderinger

Siste vurderinger av Jakob Petter Bjertnæs

very bad

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

First I had to wait 1,5 hours.
The doctor didn't take the time for me, while I have a serious disease. I was used to careful professional help in my country (Holland) for this disease. But this doctor knew very little about the disease, didn't even look at the documents that my home doctor gave me, and just subscribed me medicines, without knowing what it exactly is. He didn't look at me, he just looked at his computer while I was talking. After 5 minutes, he worked me out of his office because there was a big waiting line.
When I went to pick up the medicines at the pharmacy, it turned out they don't even exist anymore. So the pharmacy had to call the doctor and ask for other ones, which I got now, and they don't work!
Very bad experience!!

Flink og effektiv

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde en god opplevelse med Bjertnæs. Han tok seg god tid med meg, og det virket ikke som om han hadde det særlig travelt. Jeg syntes han var effektiv og flink. Han viste også respekt, og det var ikke ubehagelig da han stilte personlige spørsmål.

Prøver sitt beste, men det er ikke godt nok

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jakob Petter Bjertnæs er en lege som ønsker å behandle sine pasienter best mulig, men feiler delvist/helt på dette dessverre. Til stadighet begynte han å snakke om sine egne plager, og prøvde å relatere disse til mine. Det endte med at jeg ikke følte at han forsto hvordan jeg hadde det og at han ikke tok det jeg sa til han seriøst. Jeg anbefaler ikke JPB som fastlege.

Misfornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Fikk et godt førsteinntrykk av Bjertnæs, men det dalte kraftig etter noen konsultasjoner. Ble så og si kastet ut etter 5-6 minutter den ene gangen. Jeg presenterte det første problemet og hadde noe som egentlig var viktigere på hjertet som jeg tenkte å ta opp etterpå. Da gikk han mot døra for å sende meg ut (nærmest). Jeg startet også på et medikament hos han som jeg skulle fortsette med i 6 måneder under oppfølging. Fikk riktignok en oppfølgingstime midt i der en gang, men 2 år etter går jeg fortsatt på det uten å ha hørt noe fra ham. Det er mulig han er dyktig faglig og på kroppslige ting, men på kommunikasjon og psykososiale ting er han absolutt ikke å anbefale. La ut om ganske ømme og vanskelige ting og han behandler meg som om jeg er i veien. Jeg var ikke overrasket da jeg så hvor mange pasienter han hadde på lista si..

Dårlig inntrykk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han tok en time da min fastlege ikke var tilgjengelig. Må si det er det dårligste inntrykket jeg noensinne har hatt av en lege. Sikkert svært god faglig, men det medmenneskelige og sosiale virker ikke å være på plass. Nærmest fnyste og motsa noe av det jeg fortalte om tilstanden min. Som nevnt bare en gangs inntrykk, men ville aldri valgt han som fastlege.

Vis flere...