Gløshaugen legesenter AS

Telefonnummer400 01 223400 01 2 ...
Richard Birkelands veg 5 7034 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Gløshaugen legesenter AS

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Fikk Jakob anbefalt til meg av en venn, ettersom han mente at legen kunne passe meg og min personlighet. Det stemte godt.

Jakob går rett på sak, gjør konsultasjonene, finner løsningene og konkluderer. Ikke mye frem og tilbake, ikke mye bortkasting av tid. En systematisk og erfaren lege, som hverken kaster bort din eller sin egen tid.

Jeg setter stor pris på Jakob som min lege. Dette er den beste legen jeg har hatt.

Flink lege

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Han er en flink lege som hører på deg. Selv om han er ikke veldig snakkesalig, jeg er veldig fornøyd

Trygg, tillitsskapende, kunnskapsrik og positiv

Lege: Helle Kristine L'abée-Lund Skrevet

Helle Kristine har jeg hatt som fastlege over 10 år.

Hun oppleves som faglig dyktig, hun ser deg som person, hun er tydelig, men viser også stor forståelse og omsorg. Helle er kul!

Helle har nå tatt en liten permisjon fra sin fastlegestilling for å prøve en annen rolle på St. Olav. Helle er dypt savnet av mange, vi håper hun snarlig kommer tilbake til Gløshaugen Legesenter.

Flink men snakker for mye

Lege: Torkel Mohn Skrevet

Flink lege, men han var mer opptatt av å fortelle egne historier enn å høre på meg bekrive symptomene.

Fantastisk god lege!

Lege: Katrina Forberg Aasen Skrevet

Katrina Forberg Aasen ser deg for den du er, hun er nøye, tar seg god nok tid, man føler seg sett og hørt, er trygg og forståelsesfull! Angrer ikke på at jeg byttet fastlege helt fra Indre Fosen til Trondheim, hun er så trivelig og smiler allt, vil alltid hjelpe til der hun kan og er støttende! Legger alltid til rette for mine besøk (angst) - finner det beste tidspunktet uten for mye ventetid, samt lar meg vente utenfor hennes rom unna pasientrommet. Alt i alt en fantastisk flink, kunnskapsrik og veldig hjelpsom fastlege. Anbefales på det sterkeste!