Geir Stene

Drøbak legesenter
Mann, 50 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1995

Ledige plasser

0 av 1200
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Drøbak legesenter
Dyrløkkeveien 15 1448 Drøbak
Tlf: 64 90 51 10 Vis kart
Geir Stene er en av 12 fastleger i Frogn

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
16 vurderinger
Tilgjengelighet
13 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
13 vurderinger
Service
13 vurderinger

Siste vurderinger av Geir Stene

Arrogant og meget usympatisk!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Allerede første timen overrasket det meg hvor "forutinntatt " han virket og han hadde tydeligvis laget seg en oppfatning om hvem jeg var ut i fra journalen min. Noe han innrømmet et par timer etterpå. Dr Stene var overhodet ikke interessert i å utrede noe som helst, langt mindre henvise videre. Aldri følt meg så liten og ubetydelig i mitt liv! Dr Stene er sikkert en flott fyr, men han kan tjene på å opptre litt mindre arrogant og lytte mer til pasientene. Ingen pasient er lik og de fleste velger virkelig ikke selv å bli syke.... !!!!! Bytter fastlege så fort noen blir ledige!

Veldig fornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Geir Stene som fastlege i mange år. Lett å kommunisere med, forståelsesfull og tar deg på alvor. Effektiv, rolig og flink i faget sitt, følger opp, og gjør at du føler deg hørt.

Syns alltid det har vært enkelt å få time raskt via sms, og annet helsepersonale er hyggelige og blide. Har ikke noe negativt å si, så abefales!

Dyktig og engasjert

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Geir er alltid forberedt, lytter til meg og er samtidig veldig klar i sine råd, for eksempel slutt å røyke. Jeg føler meg trygg og ivaretatt. Noen ganger må jeg vente litt, det handler nok om at andre er sykere og har mer akutte behov enn meg. Kontorpersonalet er engasjert og blide, de gir ekstra god service synes jeg. Sammen med Olav Heie får du "dream team". Jeg tenker at vi pasienter kan spille legen vår god. Møt forberedt, fortell konsist hva som er din helseutfordring, og fortell hva du ønsker at legen skal gjøre for deg. Leger er ikke tankelesere mer enn du og jeg er!

Enig med "håpløs" og legger til: hensynsløs og uintelligent

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg brukte mye tid å å skifte til Geir Stene, basert på tilbakemeldingene her nedenfor.
Men allerede den andre timen ble jeg svært skuffet over ham.
Han hørte overhodet ikke på hva slags signaler kroppen min gir, men duret i vei med en "løsning" som har vært forsøkt 3 -tre- ganger tidligere, uten at han engang tok seg tid til å høre på de fem sekundene det hadde tatt meg å fortelle det. Alle tre gangene har denne løsningen, ikke bare ikke løst problemet, men vært kontraproduktive, noe han som fagperson burde ha forstått. Trodde jeg.

Han innbilte seg også at jeg heller vil være på arbeidsavklaringspenger (lite beløp hver måned) enn å gå tilbake til jobben min hvor jeg tjente fra 100.000 til 150.000 per måned. Jeg har alltid vært ambisiøs, og som mann hadde jeg regnet med at han forsto akkurat det. Hvem er det som frivillig senker inntekten sin med 75% og mer? Er det da tenkelig at det faktisk er en grunn til at man må gjøre det? At jeg er fullstendig utkjørt ville han ikke høre noe som helst om.

Det er mer å si, men jeg har gjennomgått hver eneste del av samtalen vi hadde den siste timen og det var det ene ulogiske etter det andre som kom ut av ham. Men det tar jeg med NAV personlig.

Jakten på ny lege har allerede startet.

Den aller beste legen jeg har hatt.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Stene som min fastlege i 2-3 år, og er meget, meget fornøyd. Flink til å følge meg opp. Enkelt å få time raskt, og hele kontoret med legesekretærer er det beste en kan få. Etter at jeg fikk et par alvorlige sykdommer har jeg hatt behov for hjelp. Og det har jeg fått. Alle på dette kontoret er fantastiske. Jeg er heldig som har denne legen og dette legesenteret