Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vollen Legekontor
Bedre enn ikke noe
Lege: Kjetil Hagene Egge SkrevetSer på meg selv som en oppegående person med lederstillinger de siste 25 årene. Løper ikke ned legekontorer, men i går måtte jeg.
Mottagelse: vel han hørte på - virket uinteressert- men tok tester og konkluderte med at 39,5 i feber, 130 i puls og 200 i CRP ikke var så bra.
Da kan man sette av noen sekunder til å forklare pasienten litt om status, er det alvorlig? Han ga meg ny time på fredag, heldigvis til fastlegen min.
Andre spørsmål? Nei
Tilbud om sykemelding? Nei
Men alt i alt siste personen jeg ville anbefalt som fastlege.
Løsningsorientert
Lege: Sigurd Haakonsen SkrevetByttet til denne legen da jeg trengte å få et ny «opinion» på min kroniske lidelse. Han har tatt seg god tid og lyttet. Kan være noe ventetid, men det er nok for at han bruker den tiden med pasienten som er nødvendig!
10 av 10 fra meg!
Fantastisk lege, elendig legekontor
Lege: Ragnhild Evensen Tunestveit SkrevetHar aldri vært borti mindre serviceinnstilte og hjelpsomme mennesker - ufattelig at slike mennesker kan jobbe innen helse. Ringer inn med akutte hendelser uten å få det minste hjelp - arrogante og sure helseassistenter på telefon. Nedlatende og frekke vikarleger - jeg har ikke vært borti verre! Jobber i helse selv. Åpningstid på telefon har de snevret inn til hele tre (!!!!!) timer i løpet av en arbeidsdag. Umulig å få hjelp.
Ragnhild er en enestående, fantastisk lege og årsaken til at jeg har fortsatt å bruke vollen legekontor. Dessverre går det ikke an å fortsette når resten av kollegiet er et fallerende korthus med sure, ubehjelpelige snerpete folk som burde ha en helt annen jobb enn helsevesenet. Ligg for all del unna dette stedet, unner ingen den behandlingen de gir syke folk.
Arrogant lege
Lege: Sigurd Haakonsen SkrevetKom inn til timen ca. 30 min etter avtalt time, så veldig forsinket.
Legekontoret lar pasienter med omgangssyke komme på time, har ikke noen 48 timers regel mot dette, så man kan risikere å bli smittet når man sitter på venterommet.
Ikke serviceminded
Lege: Kjetil Hagene Egge SkrevetIkke serviceminded, verste legekontor jeg har hatt kontakt med. Virker som om de ikke vil forstå hva jeg snakker om.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?