Rigmor Myran

Bryggen legesenter
Kvinne, 53 år

Spesialisering

  • Allmennmedisin
  • Nevrokirurgi

Autorisert

1995

Ledige plasser

0 av 1600
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Bryggen legesenter
Fjordgata 82 7010 Trondheim
Tlf: 73 51 77 13 ‐ Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no Vis kart
Rigmor Myran er en av 172 fastleger i Trondheim

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
61 vurderinger
Tilgjengelighet
51 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
54 vurderinger
Service
44 vurderinger

Siste vurderinger av Rigmor Myran

Dyktig, seriøs og trygg

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Rigmor var min fastlege da jeg var student i Trondheim. Jeg ønsker å takke Rigmor for flott hjelp og for at hun alltid fikk meg til å føle at mine henvendelser var viktig.

Rigmor viste både forståelse, respekt og interesse for meg som pasient. Hun var alltid interessert i å hjelpe meg. Det skulle vært flere fastleger som henne! :)

Hilsen tidligere pasient som dessverre er blitt østlending igjen, og dermed har måttet bytte.

Lite forstående og usympatisk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun har vært min fastlege i noen år. Jeg følte at jeg ikke ble tatt på alvor.Hun ser mest på skjermen foran seg enn pasienten på konsultasjonen. Hun stresser, og i det siste følte jeg at hun ville bare få meg ut så fort som mulig for å få neste pasient.

Aldri mer!!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har du diabetes så må du styre unna!! Denne dama har ingen empati og fikk meg til å bryte sammen på legekontoret. Jeg har aldri opplevd å få så lite forståelse hvordan det er å leve med en kronisk sykdom. I følge henne er alt svart/hvitt og lett å løse om man skjerper seg selv. Unnskyld for at man prøver å strekke ut en hånd når man trenger det mest...

Ikke å anbefale

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Byttet til Rigmor da jeg flyttet til Trondheim for å studere.. hun var koselig og lyttet første gangen.. de andre gangene har hun glemt å henvise meg videre, blant annet til gastro. Hun ser på meg med et blikk som at hun ikke skulle tro plagene mine, jeg må gjenta ting flere ganger fordi hun ikke lytter. Føler at jeg er til bry når jeg er der. Hun stresser, lytter ikke og tar meg ikke på alvor. Det er mye matvarer jeg ikke tåler og har gått til Rigmor for å undersøke dette nærmere, men hun sier at jeg tåler det (uten å ha undersøkt) så hun ville ikke gjøre noe med det og fikk faktisk råd om å fortsette å spise matvarene jeg blir dårlig av (!!??)Har også bare hatt ukoselig timer med unge mannen som er vikar for henne. Skulle ha legeerklæring på at jeg måtte ha praksisplass i nærområdet pga sykdom, men ble beskyldt for ''å heller være hjemme med kjæresten''. Ønsket utredning for migrene, men istede fikk jeg legetime dagen etter og da fikk jeg KUN et utskriv med informasjon om migrene hentet fra nett, noe jeg fint kunne gjøre hjemme. Ble aldri noe utredning og byttet lege raskt!! Usympatiske både Rigmor og vikaren! Ikke å anbefale

Missfornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Rigmor som lege i 4 år, og har vært missfornøyd hele veien. Hun er tilgjengelig og høfflig, men jeg har fått dårlige vurderinger, hun lytter ikke, og har flere ganger gitt behandling utten å gi alternativer, da hun virker fast bestemt på en type bahandling. Anbefaler ikke!