Rigmor Myran

Bryggen legesenter
Kvinne, 54 år

Spesialisering

  • Allmennmedisin
  • Nevrokirurgi

Autorisert

1995

Ledige plasser

12 av 1400

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Bryggen legesenter Telefonnummer73 51 77 1373 51 77 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Fjordgata 82 7010 Trondheim
Vis kart
Rigmor Myran er en av 179 fastleger i Trondheim

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(64)
64 vurderinger
Tilgjengelighet
(54)
54 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(57)
57 vurderinger
Service
(47)
47 vurderinger

Siste vurderinger av Rigmor Myran

Kunnskapsrik og empatisk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Rigmor som fastlege i 3-4 år, og har vært veldig fornøyd. Hun er en grepa dame og en veldig dyktig lege som lytter til problemer og utfordringer. Har imidlertid opplevd at resepsjonistene er veldig lite behjelpelige og vennlige, og at det tidvis har vært vanskelig å få time.

Utilgjengelig - Ikke til å anbefale

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg valgte Bryggen legesenter fordi det var sentralt, da jeg er student på BI Trondheim. Skulle ha gjort litt mer søk før jeg valgte legesenter.
Jeg har nå hatt Rigmor som min fastlege i snart 3 år og har prøvd å fått time 4 ganger. 3 av de gangene har de e resepsjonen sagt at hun ikke er tilstede. Den ene gangen da jeg kun hadde ett spørsmål, var det ikke mulig å få prate med henne i tlf fordi de legene på Bryggen legesenter hadde det så travelt. Man måtte alltid bestille time, noe jeg ikke er vandt til.

Jeg hadde mistet følelsen min i 1/3 av foten fikk jeg time 2 uker etter. Jeg fortalte hvor ille det var men de e resepsjonen er ikke noe særlig hjelpsomme. Dette ble alt for sent å jeg endte opp med å dra til privat lege.

I dag var siste gang jeg ringte til legen for å høre om time. Jeg sa at jeg trengte hastetime. Det endte med at jeg fikk time dagen etterpå kl 14:15. Hun sa jeg kunne ringe opp om det skulle bli mer krise. Jeg ringte opp igjen å sa at de bare måtte avbestille timen fordi jeg trengte en time idag. Så jeg måtte isåfall finne meg en annen lege. Svaret jeg fikk var: Den er grei, ha en fin dag videre.

Utenom at Rigmor er veldig utilgjengelig, er hun også veldig kvass og viser lite medfølelse. For noen er dette passende, men for andre ikke. De i resepsjonen er lite behjelpelige og virker ikke som om de har lyst å ha oss inn i det hele tatt.

Flott lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde Dr. Myran som fastlege da jeg var student i Trondheim. Jeg hadde allerede mange kroniske tilstander og ila de årene jeg bodde i der så fikk jeg flere nye og var nærmest konstant syk.

Jeg opplevde Myran som en meget kompetent og faglig sterk lege. Hun er av typen som noterer på PC´n imens du prater, men hun fikk med seg alt og da jeg gikk derfra så hadde jeg enten fått svar på det jeg lurte på eller så hadde vi en plan videre. Fikk også skriftlig informasjon om sykdommene. Hun var også god til å følge opp og er den eneste legen som noen gang har fulgt meg opp.

Hun er hyggelig, men er ikke en som holder deg i hånden og leier deg forsiktig videre. Hun er effektiv, rett på sak og får ting gjort. Ingen svada. Da hun er svært grundig så bruker hun ofte litt lengere tid enn avsatt. Det er derfor noe ventetid for å få komme inn, noe jeg ikke ser på som et problem da jeg heller vil ha en grundig lege som tar tiden det trenger, enn en lege som følger med klokken og hiver deg ut når tiden er ute.

Hun er også den eneste legen jeg har opplevd at har kjempet for meg og jeg hadde fullstendig tillit til henne som min behandler. Jeg beholdt henne som fastlege et år etter at jeg flyttet i håp om at jeg skulle ende opp i Trondheim igjen. Til denne dag så savner jeg henne som min fastlege og jeg er dypt takknemlig for den hjelpen jeg fikk.

Dyktig, seriøs og trygg

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Rigmor var min fastlege da jeg var student i Trondheim. Jeg ønsker å takke Rigmor for flott hjelp og for at hun alltid fikk meg til å føle at mine henvendelser var viktig.

Rigmor viste både forståelse, respekt og interesse for meg som pasient. Hun var alltid interessert i å hjelpe meg. Det skulle vært flere fastleger som henne! :)

Hilsen tidligere pasient som dessverre er blitt østlending igjen, og dermed har måttet bytte.

Lite forstående og usympatisk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun har vært min fastlege i noen år. Jeg følte at jeg ikke ble tatt på alvor.Hun ser mest på skjermen foran seg enn pasienten på konsultasjonen. Hun stresser, og i det siste følte jeg at hun ville bare få meg ut så fort som mulig for å få neste pasient.