Rigmor Myran
- Allmennmedisin
- Nevrokirurgi
Mitt første møte med Rigmor var da jeg trengte sykemelding pga psykiske plager. Disse ble ikke tatt seriøst i det hele tatt, og jeg måtte be flere ganger om sykemeldingen før hun skrev den da hun ikke mente den var nødvendig. Jeg har slitt med psykisk sykdom i over 10 år, og da jeg trengte ny resept på antidepressiva fikk jeg ikke denne før det var gått 5 dager. (Denne resepten ba jeg om da jeg var inne hos henne for noe annet, deretter sendte jeg melding i tillegg). Jeg endte opp med å gå 5 dager uten nødvendig medisin. Hun virker irritert når jeg er der, også når det er fysiske plager, og dermed føler jeg meg kun til bry. Jeg byttet fastlege etter kun 2 møter med henne.
Dr. Rigmor Myran var min fastlege i Trondheim i de 10 årene jeg hadde arbeidssted i byen. Hun ble valgt basert på de vurderingene som hun hadde fått og det er sånn hun er - effektiv, rett på sak og ordner opp. Var alltid tilgjengelig, også ved akutte behov og jeg reiste fra Trondheim like frisk som da jeg ankom.
Har hatt Rigmor som fastlege i 14 år. Forståelsesfull,medfølende og veldig hjelpsom. Tar tak i problemer og hjelper raskt både meg og min datter som hun også er lege til. Har anbefalt henne til flere og det kommer jeg til å fortsette å gjøre. Hun har min varme anbefaling.
Rigmor har vært min fastlege i noen år, og jeg har egentlig vært veldig fornøyd med henne til nå. Hun er en god lege på alt det fysiske og er rask til å ta tak i ting, henvise osv. Grunnen til at jeg ikke lenger er fornøyd er fordi begynte å slite psykisk og dette viser hun null forståelse for. Hun virket ærlig talt sint når jeg prøvde å ta det opp med henne. Jeg bytter lege.
Ufattelig kort, nedlatende og noe ufin. Absolutt ikke det jeg ser etter i en fastlege, og endret til et annet legekontor etter 3.besøk! Styr unna, anbefales dessverre ikke.