Marit Rye

Edda Legesenter DA Kvinne, 44 år

Om

Autorisert1999
SpesialiseringAllmennmedisin
Ledige plasser
Advarsler

Praksis

Edda Legesenter DA

Håkon Jarls Gt 11 7030 Trondheim
Tlf: 73 83 19 00
Marit Rye er en av 165 fastleger i Trondheim

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
5.0
19 vurderinger
Tilgjengelighet
3.5
16 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
4.5
17 vurderinger
Service
4.5
16 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Marit Rye

Fantastisk flink lege

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
4.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Marit er sinnsykt effektiv, kunnskapsrik og ønsker det beste for pasienten. Hvis hun er usikker på noe, er hun snar til å konferere med spesialister på telefon. Hun finner alltid en løsning, og er flink til å følge opp prøver, telefoner osv. Hvis henvisning til spesialist tar for lang tid, så pusher hun alltid på. Hun skaper tillit med en gang du kommer inn i rommet, og er ikke ovenfra-og-ned. Jeg føler at jeg kjenner henne, og at hun ikke bare er en lege som skriver ut resepter etter mitt ønske. Hun har også meeeget god humor, og alltid et smil på lur!

Hun er rett og slett den beste legen jeg har hatt.

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
3.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
4.5

Nå har jeg rett nok kun hatt en fastlege før Marit, men hadde det ikke vært for at vi flyttet fra Trondheim skulle jeg beholdt henne så lenge jeg kunne. I løpet av seks og et halvt år har det i snitt blitt en håndfull besøk i året. Vanligvis inntil et par ukers ventetid på "vanlig" time av "triviell" årsak, men når det har vært mer akutt eller alvorlig behov har jeg fått time raskt.
Jeg har opplevd Marit som faglig dyktig og profesjonell, passe pasientsentrert, effektiv men oppmerksom og interessert, og når det trengtes har hun fikset hastesaker mens jeg fortsatt var på kontoret. Hun har vært en god kommunikasjonspartner og en fin fastlege. Anbefales sterkt!

Effektiv og hyggelig.

Skrevet
Samlet vurdering
4.0
Tilgjengelighet
1.5
Tillit og kommunikasjon
4.5
Service
3.5

Er veldig fornøyd med å ha hatt Marit som lege de siste årene. Hun er noe travel, men er alltid hyggelig, profesjonell og effektiv. Virker faglig dyktig. Det eneste negative er at det alltid er lang ventetid, både på å få time og på venterommet. Jeg har nylig byttet fastlege, men kun for å ha legekontor nærmere der jeg bor, eller hadde jeg gjerne fortsatt hos Marit.

Dyktig, lyttende og effektiv

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
2.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
4.5

Marit har vært min lege i to år og jeg er meget fornøyd.
En person skrev dette tidligere og jeg er helt enig: "Derimot så er det slik at den dagen du virkelig trenger henne, så er hun alt annet enn overlegen, du får garantert god hjelp og all den tiden du trenger."
Hun kan virke travel noe dager, og er seriøs og effektiv, men hun egentlig er hyggelig, lyttende og alltid viser at hun vil hjelpe. Hun tar alltid meg seriøst, uansett hva det er og jeg føler meg trygg med henne. Hun er dyktig og oppdatert, men om hun er usikker om noe, eller om jeg trenger utredning, hun alltid henviser meg videre med en gang. I tillegg får jeg veldig god oppfølging.

Det kan tar litt tid (kanskje 2-3 uker) å få en vanlig time, men jeg har alltid fått akute timer samme dag når det trengs. Et par ganger måtte jeg ringe kontoret to ganger for å få en resept samme dag, men vanligvis når jeg bestiller på nett får apoteket e-resepten innen 1-2 dager, og jeg får en sms når det er klar. Sekretær og sykepleiere er profesjonell og effektiv.

Fornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
4.0
Tilgjengelighet
1.5
Tillit og kommunikasjon
4.5
Service
3.5

Jeg oppfatter Marit som en flink og kunnskapsrik lege som har behandlet meg godt som pasient i de fem årene jeg har gått til henne.

Hun kan virke travel og litt sur, men er jevnt over hyggelig og profesjonell. Jeg har opplevd at e-resepter ikke har kommet frem, og at jeg har måttet ringe legekontoret igjen, men dette vet jeg ikke om skyldes at det faktisk går litt fort i svingene hos Marit, eller om det er svikt i datasystemet.

Hun utredet meg for astma for noen år siden, og jeg var derfor mye hos henne i en periode og følte da at hun husket meg fra gang til gang. Slik er det dessverre ikke lengre, og jeg må gjerne gjenta sykdomshistorikken min i begynnelsen av timen.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd, for hun er effektiv og gjør jobben på en troverdig måte. Hun har henvist meg videre når det har vært behov. Jeg bytter nå lege på grunn av flytting, men ville beholdt Marit dersom jeg skulle bli i Trondheim.

Jeg må dessverre ofte sitte lenge i telefonkø, og må oftest vente rundt 3 uker på legetime.