Marit Rønne

Idungården Legesenter DA Kvinne, 57 år

Om

Autorisert2006
SpesialiseringAllmennmedisin
Tilleggskompetanse
  • Petroleumslege
  • Sjømannslege
Ledige plasser
Advarsler

Praksis

Idungården Legesenter DA

Olav Tryggvasons Gate 24C 7011 Trondheim
Tlf: 73 83 36 10
Marit Rønne er en av 165 fastleger i Trondheim

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
2.0
70 vurderinger
Tilgjengelighet
2.5
44 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
2.0
58 vurderinger
Service
3.5
44 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Marit Rønne

Positivt overasket!

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
4.0
Tillit og kommunikasjon
4.5
Service
5.0

Jeg byttet fastlege da jeg som student flyttet til Trondheim i år. Jeg må innrømme at etter å ha lest vurderingene av henne her, hadde jeg ikke noen særlige forhåpninger. Men jeg ble veldig positivt overasket! Hun tok seg god tid til å svare på alle spørsmålene jeg hadde og var veldig koselig og omtenksom! Anbefaler absolutt Marit! :)

Bra lege

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
4.0

Jeg har vært hos Marit Rønne tre ganger, og alle gangene opplevde jeg å bli godt tatt imot. Hun tok seg god tid til å snakke med meg, tok meg på alvor og var både blid og hyggelig. Jeg er svært fornøyd med Marit som lege.

Ubehagelige legebesøk.

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
1.0
Service
0.0

Først og fremst veldig stresset stemning, om å gjøre å få meg ut av rommet nesten før jeg fikk fortalt hvorfor jeg var der. Følte ikke jeg ble tatt seriøst, og ble snakket til på en meget nedlatende måte.

Under et legebesøk måtte jeg nærmest tvinge henne til å henvise meg til undersøkelse på sykehuset. Hun visste "sannsynligvis" hva som var galt, selv om "det ikke var vanlig for folk på min alder". Ja, hun stilte riktig diagnose (utifra undersøkelse på sykehuset), men gjorde meg veldig usikker under legetimen og jeg synes besøket var langt fra hyggelig. Når man har så sterke smerter i magen at man ikke klarer å stå oppreist, er det så mye å kreve en ultralyd, selv om hun "sannsynligvis" vet hva problemet er? Svekket min tillit og trygghet betraktelig.

Har i vinter hatt veldig dårlig allmenn tilstand. Selv om jeg forklarte at dette gikk hardt utover studier/hverdagen min og ba om hvilken som helst hjelp eller råd, fikk jeg kun til svar at jeg måtte tåle å være litt slapp på vinteren og at jeg var blant annet LAT. Kan med sikkerhet si at jeg ikke var dårlig på grunn av latskap!!

At man skal måtte føle seg så dum og dårlig etter et legebesøk at man er på gråten er helt forkastelig. Har vært mye innom legesenter/sykehus på grunn av mange års sykdom og aldri opplevd maken til behandling. Spesielt om noen sliter med sykdom som "man ikke ser", ikke gå til denne legen. Har vist meg null forståelse eller interesse til å hjelpe.

Helt ok

Skrevet
Samlet vurdering
3.0
Tilgjengelighet
2.0
Tillit og kommunikasjon
3.0
Service
5.0

Har hatt Marit som lege i nesten 9 år. I begynnelsen synes jeg hun var kvass og hadde dårlig tid, hadde heller ingen god opplevelse med gynekologisk undersøkelse.

Men etter jeg ble gravid og fikk barn har hun vært kjempe trivelig! Hun tar seg bedre tid og prater om seg selv og spør om oss. Har til nå stolt på de evalueringene hun har gitt oss, men etter at barnet mitt ved flere tilfeller har vært inne til legen uten at hun tar seg tid til å se eller teste så bytter vi lege. Forhåpentligvis er det ikke noe galt, men føler ikke hun prøver å finne ut av det en gang. Dvs. hun prøver å finne ut av det der og da, men når jeg tar opp de andre gangen vi har vært inne for samme problem så mener hun at det ikke er noen sammenheng.

Legekontoret ellers er supert! Jeg med sprøyteskrekk har ingen problem med å ta blodprøver der, bare å gi beskjed så henter de noen som gjør det lett som en lek.

Verste legen ever

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
2.5
Tillit og kommunikasjon
2.5
Service
3.0

Denne legen smiler aldri og får deg aldri til å føle deg velkommen, og virker veldig dømmende! Virker som hun vil gjøre alt fort ferdig så sende deg ut igjen. Har bare negative opplevelser med denne legen, anbefaler hun absolutt ikke!