Unni Britt Velle Sørli
Jeg er fornøyd med dr Sørli som fastlege. Hun tar meg alvorlig når det trengs, og hjelper meg med å roe ned når det ikke er fare på ferde. Alltid ledig time på dagen om det er noe som haster, og svarer raskt på e-konsultasjoner.
Legen har ingen evne til å lytte til pasienten og avfeier diskusjoner med at det er hun som er legen. Virker ikke godt oppdatert medisinsk og har fokus på å ta betalt for alle tjenester, inkludert å videresende prøveresultatene og epikriser. Unngå hvis mulig.
Føler meg ivaretatt. Hun gir meg gode råd, hører på meg og tar seg tid. God oppfølging. Veldig fornøyd. Anbefales
Ovenfra og ned holdning. Ikke lyttende og jeg opplevde manglende innlevelse og forståelse. Hun tok seg minimalt med tid og jeg forlot legekontoret uten den helsehjelpen jeg trengte. Jeg fikk ingenting ut av timen og var så heldig å få byttet fastlege og slapp å komme tilbake til henne.
Synes denne legen får ufortjent mye negative tilbakemeldinger her. Jeg opplever henne som positiv og hun gir den hjelpen som forventes av en fastlege. Hun er direkte og gjør det som trengs, synes folk må tåle direkte ærlige mennesker.