Unni Britt Velle Sørli

Det Blå Huset Legesenter
Kvinne, 57 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1989

Ledige plasser

43 av 1800

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Det Blå Huset Legesenter Telefonnummer64 97 31 4064 97 31 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Raveien 6A 1430 Ås
Vis kart
Unni Britt Velle Sørli er en av 13 fastleger i Ås

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(78)
78 vurderinger
Tilgjengelighet
(59)
59 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(61)
61 vurderinger
Service
(49)
49 vurderinger

Siste vurderinger av Unni Britt Velle Sørli

Mest opptatt av å få deg ut av kontoret igjen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde henne som fastlege i mange år, og jeg angret på at jeg ikke byttet før. Hun ga meg alltid resepter, men jeg følte aldri at jeg ble lyttet til eller respektert. Jeg gikk flere ganger gråtende fra kontoret.

Dyktig, effektiv, hyggelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt mange fastleger før denne, noen gode og noen dårlige. Doktor Sørli har jeg vært hos tre ganger nå, og hun har hver gang møtt meg med åpent sinn, latt meg snakke ferdig om hva jeg er der for, tenkt seg om og så kommet med en konkret plan for hvordan vi skal finne ut av det sammen. Hun er rask med å henvise der det behøves, bestiller prøver som utføres med en gang og virker ikke til å ha det travelt. I tillegg til å være på pletten faglig spør hun også alltid om jeg har det bra og hvordan det går med livet generelt. Dette åpner for muligheten for oppfølging på andre deler av fastlegefeltet som mange fastleger rett og slett glemmer av.

Dersom jeg hadde ønsket å bruke lenger tid, hatt diffuse symptomer eller mest vært engstelig og behøvd å bli beroliget, hadde hun mulig ikke vært legen for meg. Det synes jeg også gjenspeiler seg i tilbakemeldinger på legelisten.

Jeg foretrekker en effektiv lege som er føre var men som også tør å si ifra dersom det ikke foreligger noe faglig grunnlag for å gjennomføre tester og forklarer hvorfor. Jeg drar kun til lege for å få konkret utredning, og som pasient er jeg derfor kjapp, lister raskt opp symptomer og foretrekker å få effektiv hjelp med et smil og minst mulig dill dall. Dette får jeg hos Doktor Sørli.

- Det er ikke vanskelig å få time, men det er ekstremt lang telefonkø på kontoret. Det er min eneste klage.

Imponert

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Første gang hos en lege i Norge.Jeg var imponert av Dr Sørli,hun var veldig hyggelig person, rask og effektiv som lege.Anbefaler henne som fastlege!

Travel, lite imøtekommende og manglende sympati

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har vært hos Unni Britt to ganger nå uten å få hjelp. Hun gjør ikke de undersøkelsene hun burde og skriver ikke henvisninger som trengs. Smiler og er hyggelig, men dette oppleves som uekte. Tar ikke problemene seriøst og er ikke sympatisk i møte med pasient.

Uinteressert

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har vært pasient hos henne i noen måneder nå og har vært hos henne flere ganger uten hjelp å få. Hun virker nedlatende og fullstendig uinteressert. Smiler og er hyggelig, men på en veldig overfladisk måte. Hun gjør det minimale av undersøkelser og gir diagnoser uten å undersøke ordentlig. Fikk ikke henvisning når jeg spurte om det heller og må ha time for å få resept/legeerklæring. Er også helt håpløst å få kontakt via telefonen. Har aldri kommet igjennom. Valgte henne som lege da jeg ikke trodde hun kunne være like ille som anmeldelsene sa, men der tok jeg feil.