Egil Storrusten
Enig med dem som skriver under her. Han tar pasienten på alvor og tar din mening med i vurderingen sin. Om han er uenig i mitt syn, så kommer han alltid med gode forklaringer og jeg er alltid fornøyd når jeg går derfra. En helt fantastisk fastlege!
Legekontoret har et eget rom til resepsjonen slik at man ikke hører hva som prates om i telefonen/hva andre pasienter som melder ankomst sier. Veldig lurt!
Har hatt ham som fastlege i mange år, og alltid vært fornøyd med hjelpen jeg har fått og måten han forholder seg på. Hører på hva jeg har å si, og jeg får inntrykk av at han inkluderer også mine vurderinger og betraktninger i behandlingen. Henviser videre når det er behov for spesialkompetanse.
Storrusten er tillitvekkende og flink, han tar seg tid til pasienten og lytter. Flink til å ikke over kjøre pasienten men hører på det du har og si. Har hatt han som fastlege i over fire år. Legesenteret er også bra.
Min fastlege gjennom mange år. God kommunikasjon, stor evne til å lytte og til å ta pasientens egne vurderinger i betraktning. Føler at han tar meg på alvor!!