Persaunet Legesenter

Utsiravegen 1A 7045 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Persaunet Legesenter

Tillitsfull, behagelig

Lege: Michael Ulvan Skrevet

Jeg har stor tillit til hans vurderingsevne og råd. Han er lett å snakke med, og er flink til å begrunne og motivere meg for behandlingen/medisineringen han foreslår. Nesten alltid presis i forhold til avtalt time. Forøvrig syns jeg at også øvrig personale på Persaunet Legesenter virker proffe og greie å ha med å gjøre. Et ekstra pluss for meg er at Legesenteret ligger i kort avstand fra der jeg bor.

Kunnskapsrik

Lege: Egil Storrusten Skrevet

Har hatt han de siste årene, han er veldig objektiv og veldig profesjonell, syns han gjør en veldig god jobb som fastlege! God kunnskap og gode råd, har alltid svaret.

Tygg og god behandling

Lege: Michael Ulvan Skrevet

Etter behandling på St. Olavs hospital for prostatakreft i 2019 ble jeg overført til fastlegen, Michael Ulvan, for etterkontroll. Der har jeg siden gått til kontroll hvert halvår.
Jeg har fått en trygg og god behandling som jeg setter høyt. En virkelig god lege som passer på deg rent medisinsk.

Trygg og behjelpelig

Lege: Egil Storrusten Skrevet

Hyggelig, erfaren, og forståelsesfull lege. Tar deg seriøst med hva enn du kommer med, og gir deg hjelp. Hatt han som fastlege i 4 år og har bare hatt positive opplevelser. Kan varmt anbefale Egil som lege.

Trygg og omsorgsfull Lege

Lege: Egil Storrusten Skrevet

Han er Veldig flink Lege jeg har som Lege over 25 år og Han er Norges beste Fastlege🙏🏿😍Anbefaler 100%👍🏾