Snorre Osmund Bjaanæs

Autorisasjon (2005)

Venteliste

5 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Helsebygget Legesenter DA Telefonnummer67 20 91 9167 20 91 ...
Dampsagveien 2-4, oppgang A3, 2. etg 2000 Lillestrøm
Snorre Osmund Bjaanæs er en av 79 fastleger i Lillestrøm

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Snorre Osmund Bjaanæs

Tar meg aldri alvorlig

Har vært hos han flere ganger, blir aldri tatt alvorlig. Det som tok kaka og gjorde at jeg byttet er at jeg kommer dit for å søke hjelp og føler jeg bør bli henvist videre, han svarer "jeg kan ikke vite hvem du skal blir henvist til det må du finne ut av selv". Slitet med smert i arm i snart 10 år, jeg har ikke fylt 30 enda..

Dyktig og flink

Alle behandlinger jeg fikk, hadde god resultater! Veldig fornøyd!💯 Mannen min går til han også, og er veldig fornøyd! Vi takker Lege Bjaanes så mye!❤️

Kunnskapsrik, kald. Vil helst hjem fra jobb

Faglig dyktig, men håndterer tidspresset med «kommunisere» med pasient, samtidig som han skriver inn på data. (Hvorfor ikke ta skriftlige notater på papir og ha øyekontakt? Vil hjelpe mange.) utvilsomt faglig dyktig, atskillig arroganse som kan støte folk bort. Trodde lenge han var blottet for humor, men nei. Venter med og bytte

Meget dyktig

Opptatt av meg som pasient. Gir tydelig og forståelig diagnose. Ærlige og direkte tilbakemeldinger. Følger opp meg som pasient

Dårlig tillitt

Synes ikke han tar mine symptomer på alvor eller respekterer meg som pasient. I snitt er jeg hos han 1 gang i året. Når legen spør om hvordan formen er i helga, kontra uka, så forteller det meg egentlig at han ser på meg som festmenneske. Istedenfor å få en utredning av plagene mine. Han vil sende meg på MR av ryggen, men han tror ikke det er problemet, så da er jeg like langt. Fått resept på ibux og paracet og det er det.