Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsebygget Legesenter DA
Tar meg aldri alvorlig
Lege: Snorre Osmund Bjaanæs SkrevetHar vært hos han flere ganger, blir aldri tatt alvorlig. Det som tok kaka og gjorde at jeg byttet er at jeg kommer dit for å søke hjelp og føler jeg bør bli henvist videre, han svarer "jeg kan ikke vite hvem du skal blir henvist til det må du finne ut av selv". Slitet med smert i arm i snart 10 år, jeg har ikke fylt 30 enda..
Dyktig og flink
Lege: Snorre Osmund Bjaanæs SkrevetAlle behandlinger jeg fikk, hadde god resultater! Veldig fornøyd!💯 Mannen min går til han også, og er veldig fornøyd! Vi takker Lege Bjaanes så mye!❤️
Kunnskapsrik, kald. Vil helst hjem fra jobb
Lege: Snorre Osmund Bjaanæs SkrevetFaglig dyktig, men håndterer tidspresset med «kommunisere» med pasient, samtidig som han skriver inn på data. (Hvorfor ikke ta skriftlige notater på papir og ha øyekontakt? Vil hjelpe mange.) utvilsomt faglig dyktig, atskillig arroganse som kan støte folk bort. Trodde lenge han var blottet for humor, men nei. Venter med og bytte
Beste legen
Lege: Azita Farnoush SkrevetFår alltid time raskt, svarer raskt på e-konsultasjon, forståelsesfull, en som bryr seg og er flink med barn :)
kjempe flink lege
Lege: Azita Farnoush Skrevetjeg har hatt Azita i mange år nå og tror ikke jeg kommer til å bytte lege. hun er så flink og svarer raskt med gode/lange forklaringer. jeg blir alltid fornøyd hver gang vi møtes. hun er kjempe forståelsesfull og det trenger man av/til. jeg startet fra ung alder hos henne og nå er jeg mor og hele løpet har vært kjempe fint å ha henne som fastlege. ønsker beholde henne så lenge det lar seg gjøre
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?