Asle Ditlef Bjåmer

Humana Sandvika/ Humana Helse
Mann, 51 år

Godkjenning

Autorisasjon (2007)

Ledige plasser

0 av 1400
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

34 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Asle Ditlef Bjåmer er en av 116 fastleger i Bærum

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(14)
14 vurderinger
Tilgjengelighet
(10)
10 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(11)
11 vurderinger
Service
(11)
11 vurderinger

Siste vurderinger av Asle Ditlef Bjåmer

Seksstjernes lege....

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

... og ikke mere ventetid hos han enn hos de fleste andre fastleger som har fullt opp med pasienter.

MEN, skrankepersonalet må skjerpe seg!!! Svært utilgjengelig og lite hyggelig. Å sammenligne legekontoret med en butikk viser ikke gode holdninger. Videre er Humana pålagt å ta i mot kontanter som lovlig betalingsmiddel ved legebesøk, noe de ikke gjør. Resultatet er da at en mottar faktura med påplusset fakturagebyr. Legekontorer har ikke anledning til å nekte pasienter å betale med kontanter.

Fantastisk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kunne ikke hatt en bedre og tryggere lege. Alltid hyggelig å komme til deg, føler meg sett og ivaretatt. God oppfølging, enkel å prate med og forståelsesfull. Gruer meg aldri å til legen!!

Beste legen jeg noen gang har hatt!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Asle Bjåmer er uten tvil den beste fastlegen og forsåvidt legen, jeg noen gang har hatt. Dette er en lege man kan føle seg trygg på og han virker genuint interessert i å oppnå det beste mulige resultat for sin pasient.

Jeg har vært innom mange leger ifm sykdomsforløp, og har derfor et godt sammenligningsgrunnlag. Med Asle kan man føle seg trygg på at din årsak til besøket vil bli tatt på alvor og han vil strekke seg langt for å hjelpe deg, uten arroganse. Utfra den erfaringen jeg har i mitt eget sykdomsforløp med dusinvis av forskjellige leger som skal vurdere, så er leger av Bjåmers kaliber og nivå svært svært sjeldent.

Dyktig og forståelsesfull lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt fastlege på Humana i litt i overkant av et år, men hadde aldri vært hos Bjåmer før denne sommeren. Hilde Voje, min opprinnelige fastlege, har dessverre aldri vært tilstede, og jeg har derfor vært hos de fleste legene på Humana. Jeg hadde et vedvarende problem, og opplevde å ikke bli tatt på alvor hos noen av disse. Har vært et par ganger hos Fozia blant annet, som har vært vikar for Voje, og har forlatt legetimene med en følelse av å ikke ha fått den hjelpen jeg har søkt etter (til tross for at jeg har stilt mange spørsmål og vært åpenbart bekymret). Bjåmer derimot stilte mange spørsmål, var dyktig, og tok på meg alvor. Det var tydelig at han ville hjelpe meg, og at han hadde god kunnskap og kompetanse innenfor yrket sitt. Han var forståelsesfull, og jeg opplevde ham som en mann med omsorg for pasientene sine. Han tar seg tid og følger opp, og er en lege som absolutt anbefales!

Fornøyd med denne legen..

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Oppfatter legen som både kunnskapsrik og kompetent, har alltid god tid, er hyggelig og ikke stresser. Han har alltid hørt på hva jeg sier og tar nødvendige prøver. MEN, systemet på Humana gjør at det er umulig å få kontakt med han ved behov. Du blir stoppet i telefonen og anbefalt å få en legevakts time, eller time om 3 uker som er ventetiden. Jeg har flere ganger tatt en legevakts time i håp om å få hjelp, dette har vært så godt som bortkastet tid og penger, alltid forskjellige leger. Synd å bytte fastlege på grunn av systemet på Humana, men det gjør jeg nå.