Per Christian Gundersen

Sentrum Legekontor -Tromsø
Mann, 57 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1992

Tilleggskompetanse

Sjømannslege

Ledige plasser

0 av 1200
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Sentrum Legekontor -Tromsø
Killengreensgate 7 9008 Tromsø
Tlf: 77 66 60 50 Vis kart
Per Christian Gundersen er en av 69 fastleger i Tromsø

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
41 vurderinger
Tilgjengelighet
31 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
33 vurderinger
Service
33 vurderinger

Siste vurderinger av Per Christian Gundersen

den beste legen jeg har hatt!!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dette er en fantastisk lege som tar seg tid til å lytte til deg og tar deg på alvor. I tillegg til å være svært hyggelig er han også veldig profesjonell. Man får time samme uke som regel, når man bestiller time og det meste går raskt unna. Jeg er kjempeheldig, og blir ikke å bytte før han går av med pensjon.

fantastisk flink lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Per Christian de årene jeg bodde i Tromsø, og har aldri hatt en bedre lege. Han har tatt meg på alvor, han lytter, har fått time på kort varsel, og har til og med hjulpet meg over telefon når jeg ikke har vært i byen. Synes det var trist å bytte fastlege da jeg flyttet, skulle gjerne ha tatt han med meg :) Anbefales på det sterkeste!

En bra mann

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Gundersen som fastlege i en del år nå. Han er en fantastisk hyggelig mann, lett å snakke med og gir meg god tid hvis situasjonen krever det. Betviler ikke hans faglige kvalifikasjoner som en meget dyktig lege, men litt for ofte føler jeg at det er jeg som må komme med forslag om hva vi kan forsøke av tiltak/behandling. Den siste tiden, kanskje site året eller to, har jeg en følelse av at han er litt mindre fokusert og at det har blitt litt svakt håndarbeid med henvisninger og slikt. Og han nøler med å ta tak i ting som burde/kunne undersøkes dersom det er noe han ikke har oversikten over det fra tidligere. Kanskje er tiden inne for å skifte lege - muligens oppstår det en slags "blindhet" og slitasje etter at man har gått til samme lege med de samme problemene over mange år. Det sitter imidlertid svært langt inne å bytte fra en lege som har hjulpet meg så mye over så mange år, og som har så mange gode kvaliteter. Tilgjengeligheten er det ingenting å si på, har aldri måttet vente mer enn et par-tre dager på en vanlig konsultasjon. Den øvrige staben er profesjonelle og gjør jobben de skal, kanksje uten å ha det lille ekstra smilet på lur.

Beste i byen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Desidert den beste fastlegen i Tromsø! Man tar deg på alvor og han tar seg tid til meg selv om han kan være 30 minutter forsinket. Time får man raskt hos han og jeg har hittil aldri måtte gått til en vikar. Han er alltid der når jeg trenger han.

Forbedringspotensiale

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt PC som fastlege siden jeg ble født i 92, og har generelt vært veldig fornøyd med ham. Men i løpet av de siste årene har jeg noen gang følt at jeg ikke blir tatt på alvor. I tillegg har jeg fått skrevet ut medisin eller fått innført noe i kroppen som har gjort/vil gjøre min tilstand verre. Siden jeg nå har en sønn må jeg dessverre vurdere å bytte fastlege da jeg ikke lenger føler meg helt trygg på den behandlingen vi får... og det blir et tunghjertet bytte. Han er snill, vennlig, hører på deg og har en måte med munn og kropp å fortelle deg at det kommer til å gå bra. Sender deg gjerne til spesialist hvis du trenger betryggelse.