Margrethe Wilmers
Stort sett ingen ventetid!
Hun tar seg tid til nødvendig kommunikasjon og jeg har følt meg sett, hørt og godt ivaretatt. Hun har opptrådt profesjonelt. Det har ikke vært problem å få time når det er behov for det.
Hun er nok den verste legen jeg noensinne har hatt. Hun gir ikke tilbakemelding. Sender ikke henvisning ved behov. fullstendig mangel på kommunikasjonsevne og møtte aldri blikket mitt under hele besøket. helt uinteressert i barnet, hadde manglende kunnskap om barnesykdommer og var direkte frekk, Hun har null empati og klarer ikke sette seg inn i pasientens problem.
Hold dere unna!
Dr Wilmers virker uinteressert..., hun er ikke særlig villig til å undersøke deg og heller ikke villig til å henvise... Etter et par veldig frustrerende legebesøk byttet vi fastlegge
Denne legen er på alle måter den dårligste legen jeg har møtt på. Verken vennlig eller interessert i pasienten. Siden hun ikke vet hva hun skal gjøre med "deg" vil hun heller ikke henvise virker det som.. Tror det eneste hun klarer å hjelpe med er "vanlige" sykdommer som forkjølelser ect...
På meg virker det som hun mister sosial kompetanse (ikke minst empati) og lidenskap for jobben hennes.
Anbefales IKKE!
Hun virker uinteressert i pasienten og utenom halsbetennelse og enkle hverdagsplager kan hun lite og virker å ikke bry seg i det hele tatt