Margrethe Wilmers
Jeg har besøkt henne to ganger, og det var nok for meg! Dårligste opplevelsene jeg har hatt på et legekontor noen gang. Hun fremstår som totalt uinteressert, nølende og virker ikke som hun helt vet hva hun skal spørre om. Bortkastet tid! Jeg dro til legevakten til slutt for å få hjelp.
Det positive med besøket var liten ventetid, men jeg sitter heller å venter i en time for å få snakke med en lege som kan hjelpe.
Hun tar seg tid til nødvendig kommunikasjon og jeg har følt meg sett, hørt og godt ivaretatt. Hun har opptrådt profesjonelt. Det har ikke vært problem å få time når det er behov for det.
Henviser videre og tar både meg og mine barn på alvor. Hyggelig, blid og grei!
Hyggelige damer på forværelset også! Flinke til å ta blodprøver. Datteren min har usynelige årer og vi bruker å måtte dra til spesialist for å få tatt blodprøver, men disse damene fikset det på første forsøk!!
Dr.Wilmers er en flink og hyggelig lege som jeg har fått god hjelp av gjennom flere år.Hun sender lett henvisninger til spesialist hvis hun selv ikke har kompetansen som kreves!
Fått hjelp med akkurat det jeg trenger på kort tid. Ellers bra inntrykk av de andre ansatte på legesenteret i tillegg.
Stort sett ingen ventetid!