Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vettre Legekontor
Uproffesjonell og lite tillitsvekkende
Lege: Marthe-Lise Næss-Andresen SkrevetLite imøtekommende. Hun var forsinket til timen og hadde veldig dårlig tid. Ønsket ikke å lytte til mine spørsmål og behov. Manglende tilbakemelding og oppfølging av prøvesvar. Anbefaler ikke henne som fastleg
Trygg og Kunnskapsrik
Lege: Margrethe Wilmers SkrevetHun bruker tid på deg, lytter og kan godt diskutere ulike behandlinger. Jeg har hatt henne som fastlege i 16 år og er veldig fornøyd. Anbefales
Dyktig, profesjonell og empatisk
Lege: Jorunn Hjertvik SkrevetEn svært dyktig, profesjonell, empatisk og løsningsorientert lege. Jeg føler meg meget godt ivaretatt og anbefaler henne på det varmeste.
Totalt sett ikke fornøyd.
Lege: Jorunn Hjertvik SkrevetEnkle praktiske henvendelse løser hun greit, men mer omfattende spørsmål som krever samhandling mellom lege og pasient mestrer hun dårlig. Oppleves anklagende og konfronterende, også når barn er tilstede. Fremstår lite omsorgsfull. Byttet fastlege på hele familien grunnet flere tilfeller av slik adferd.
Snill og flink
Lege: Marthe-Lise Næss-Andresen SkrevetAkkurat det jeg så etter; en snill og flink lege.
(Hvis noen sier noen annet, er det 100% feil tilbakemelding)
Anbefales!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?