Øystein Pettersen
Fint legekontor. Men jeg føler at jeg brettet ut om mye relevant jeg sliter meg.
Jeg fik lege time, jeg måtte vente nesten 4 uker.
Nå møtte jeg en kvinnelig utenlandsk hyggelig sykepleier, eller lege. Men hun kunne ikke gjøre noe. Altsa min tid er dyrebar, jeg drar til legen for p få hjelp. Ikke vente
Alltid blid, tilgjengelig, tar seg tid, lytter interessert, kunnskapsrik - og står han fast er han en racer med å prøve og finne svar og løsninger, kjapp med å henvise, kjapp med tilbakemeldinger, seriøs, rask med å fornye resepter.
Bøyesen kunne ikke fått en bedre arvtaker.
Anbefales på det sterkeste.
Han begynner å lese journalen hver gang jeg kommer. Til tross for at jeg har vært der en del ganger siste tiden. Alltid forsinket, og man får opplevelsen av at han prøver å hente inn forsinkelse, heller enn å hjelpe pasienter. Han husker ikke hva vi snakket om sist time, og vi ender opp med å starte på nytt hver gang.
De på lab/resepsjon er derimot veldig hjelpsomme!
Følger opp og er tillitsvekkende.Henviser videre når det er påkrevet og tar seg god tid. Er oppdatert,empatisk og kunnskapsrik.
Var inne hos Øystein Pettersen for å undersøke hørsel. Han noterte flittig mine symptomer, undersøkte ørene og ga meg raskt en henvisning til spesialist. Svært hyggelig lege med godt humør!