Hege Sivertsen Andreassen
Vanskelig å få time, følger ikke opp og ikke noe særlig imøtekommende generelt.
Har nå byttet etter flere år med håp om forbedring.
Vedkommende er travel og det er vanskelig å få time innen en rimelig tid.
Hva er bra? legekontoret er midt i Bodø sentrum
Hva kan bli bedre? kunnskapen og konsentrasjonen rundt hver pasient
Har dessverre blitt ufrivillig flyttet til en annen fastlege i byen som ikke er i nærheten av henne. Hun tok seg tid til å lytte/høre på pasienten, noe som er veldig viktig!
Bare synd at alle valgte henne, og at hun derfor fikk altfor mye å gjøre. Det er imidlertid veldig forståelig!
Forståelsesfull, tålmodig, lojal og pålitelig. Tilpasser seg pasienter og tar deg på alvor. Som regel forsinket, men alltid verdt å vente på. Verdens beste fastlege, med litt stressa kontordamer.
Var i utgangspunktet godt fornøyd med Hege som fastlege. Nå har hun bestemt seg for å kutte ned på antall pasienter, det er forståelig men jeg fikk beksjed i dag om at jeg får ny fastlege og skifte skjer allerede nå på mandag. Har time hos henne den 11 nov som jeg fikk beksjed i dag om at er avlyst. Har ventet på denne timen og det er noe som haster. Tok kontakt med fastlegekontaoret der jeg ba om å få fikset denne henvisningen, fikk et nedlatende svar der de ikke kommenterte på henvisningen. Synes det er en utrolig dårlig måte behandle pasienter på, det er respektløst og uprofesjonelt.