Profilbilde av allmennlegespesialist og fastlege Waqas Akhtar Amin

Konsultasjon (ny pasient)
Pris: 235 kr

I dag 16. feb I morgen 17. feb Ons 18. feb Tor 19. feb Fre 20. feb

Om

Fastlege og spesialist i allmennmedisin. Flere års erfaring fra fysikalsk medisin under spesialiseringen. Bred erfaring med ultralyd, blant annet muskel- og skjelett, lever, galleblære, aorta, nyrer, blære og svangerskap.

Jeg trives svært godt i fastlegeyrket. Opptatt av helhetlig oppfølging med pasienten i fokus, både fysisk og psykisk helse. Jeg legger vekt på god kommunikasjon, tilgjengelighet og å finne løsninger som passer for den enkelte.

Jeg tilbyr også digitale konsultasjoner via telefon for de som ønsker det. Jeg tar gjerne imot nye pasienter og ønsker å bidra til trygg og helhetlig oppfølging over tid.

Allmennmedisin

Autorisasjon (2011)

Bytt fastlege

Bytte til Waqas Akhtar Amin?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Waqas Akhtar Amin's oppføring der.

Waqas Akhtar Amin er en av 617 fastleger i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Waqas Akhtar Amin

Hyggelig lege

Jeg kom inn til avtalt tid. Det var en hyggelig og samtidig effektiv lege. Jeg opplevde ham som grundig.

Fornøyd

Alt gikk veldig raskt og profesjonelt. Legen var hyggelig, forklarte alt tydelig og tok seg god tid. Jeg er svært fornøyd med besøket og oppfølgingen jeg fikk. Anbefales!

Beste fastlegen man kan ha :)

Dr. Waqas Akhtar Amin er en utmerket lege som alltid viser forståelse og omtanke. Han er lett å kommunisere med, tar seg tid til å lytte, og gir gode råd og oppfølging. Man føler seg trygg og ivaretatt hos ham, og han er alltid der for å hjelpe når man trenger det. Jeg er svært takknemlig for å ha ham som fastlege :) virkelig den beste fastlegen man kan ha!

Styr unna

Det er sjeldent jeg tar meg tid til å skrive anmeldelser men her ble jeg møtt på en så dårlig måte at jeg ønsker å spare andre turen. Jeg har nå byttet fast lege og det er noe av der klokeste jeg har gjort. Han er skikkelig nedlatende, jeg var lei meg etter hver konsultasjon hos han.
Jeg opplevde at han var mest interessert i å få meg ut igjen fortest mulig og at han ikke lyttet til det jeg sa eller at han ønsket å hjelpe. Alle tre gangene jeg var der opplevde jeg å bli sendt hjem igjen uten å få hjelp til det jeg kom dit for. Alle kan ha en dårlig dag men når det skjer tre ganger med såpass store mellomrom mistenker jeg at det er et mønster som går igjen. Spar dere selv for tid og styr langt unna denne legen. Han følger aldri opp!

Veldig trygg legge

Jeg hadde veldig vondt i ryggen han har sendt til meg til legge og tok veldig mange bilder for ryggen han er beste legge
Mvh [navn fjernet av moderator]