Perapakaran Arulanandam

Mortensrud Medisinske Senter
Mann, 41 år

Godkjenning

Autorisasjon (2008)

Ledige plasser

0 av 2100
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

107 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Perapakaran Arulanandam er en av 567 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(38)
38 vurderinger
Tilgjengelighet
(28)
28 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(29)
29 vurderinger
Service
(26)
26 vurderinger

Siste vurderinger av Perapakaran Arulanandam

Beste fastlegen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han har vært vår familiefastlege i over 8 år. Han er varm, forståelsesfull, tar folk på alvor og har tid til å lytte. Han har vært en god støtte gjennom vanskelig perioder i livet og bryr seg virkelig. For en mann!

Overlegen og arrogant

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt perapakaran som fast lege i mange år, men de siste årene har jeg mista mer og mer tillit, nå som vi har vært inne i pandemien i over 1års tid har jeg hatt trengt en lege jeg kan stole på det er ikke han. Han har vært familie legen vår lenge, men nå fått beskjed om at jeg må ta meg sammen. Selv sliter jeg psykisk da har jeg fått beskjed gå hjem ta deg en valium og bli hjemme. Jeg har også spurt om det har vært mulig og få hjelp (rehabilitering), noe som han ikke kunne fikse. Det virker som han har fått for mange pasienter og ikke tid til noe oppfølgings program lenger. Itillegg for Han fremstår som en overlegen og arrogant lege i midt syn nå til dags.

Ovenfra og ned-holdning

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har opplevd Perapakaran som lite forståelsesfull hva gjelder psykisk sykdom. Han har slurvet med oppfølging og dessverre ikke klart å være en god advokat for meg som pasient. Dette i en tid da jeg har hatt behov for somatisk oppfølging. Perapakaran har for meg fremstått som arrogant. Han har blant annet kommet med noen spesielle bemerkninger, som at "dersom du hadde hatt en hvilken som helst annen fastlege enn meg hadde de gitt deg opp for lengst"... På tide å skjerpe seg her og tenke gjennom hvorfor du har valgt dette yrket. Stå på for pasientene dine. Lykke til (y).

Kunnskapsrik og definitivt trygg fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Praba er en fantastisk fastlege, følger godt opp og lytter godt til deg. Er flink til å henvise og undersøke deg skikkelig. Stoler 100% på han! Bruker han som vår familie fastlege og stor fornøyd! Han bruker god tid på deg. Anbefaler han på det sterkeste.

Beste fastlege noen gang!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har tidligere byttet fastlege mellom hver gang fordi jeg allerede etter første møte ikke har vært fornøyd. Jeg har bare gode ord å si om Praba, og jeg har nå hatt han som fastlege i over 6 år. Jeg er nok foreløpig ingen storforbruker av legetjenesten, men er innom 1-2 ganger i året.

Jeg har mange føflekker, deriblant noen som er litt unormale. Dette er den første fastlegen jeg har hatt som sjekker dem grundig, og er rask til å ta bort de han mener kan være skumle. Han har en rolig fremtoning og kommuniserer godt. Han virker flink til å henvise videre for problemstillinger som bør ivaretas hos spesialisthelsetjenesten.

Fint å kunne bestille time på nett, og jeg får raskt svar på henvendelser via nett. Jeg har nå flyttet ut av Oslo, men til tross for litt reisevei velger jeg å beholde Praba som fastlege så lenge jeg kan. Min farmor har samme fastlege, og er veldig fornøyd.

Anbefales. Tommel opp!