Perapakaran Arulanandam

Mortensrud Medisinske Senter
Mann, 38 år

Autorisert

2008

Ledige plasser

243 av 2300

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Mortensrud Medisinske Senter Telefonnummer21 63 16 1621 63 16 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Helga Vaneks vei 3B 1281 Oslo
Vis kart
Perapakaran Arulanandam er en av 537 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(31)
31 vurderinger
Tilgjengelighet
(23)
23 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(24)
24 vurderinger
Service
(21)
21 vurderinger

Siste vurderinger av Perapakaran Arulanandam

kan ikke ha en bedre fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

en lege med stort og varmt hjerte. viser empati og omsorg han gir rett og slett den følelsen at du er trygg hos han. møter pasienten med et smil og ser at du trenger hjelp.Det er ikke alltid lett å finne ord på problemet eller beskrive det du sliter med.
En utrolig flink lege...

Dette er en svært dyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde dr. praba som fastlege i 3 år mens vi bodde i bydel søndre nordstrand. Pga flytting har jeg vært nødt til å bytte fastlege med tungt hjerte- han skulle jeg gjerne hatt med meg livet ut! Jeg er sykepleier og kunne ikke vært mer fornøyd med hans egenskap i å se mennesket, være profesjonell og tilrettelegge. Fikk helt bakoversveis når han ringte en ettermiddag for å kun høre hvordan det gikk- det krever mye av en fastlege i dag! En annen viktig ting er at selve kontoret har mye utstyr for å kunne gjøre en del enkle vurderinger der og da, så du slipper å dra andre steder for å ta f.eks ultralyd, enkle blodprøveanalyser. Sekretærene som jobber der har vært veldig hyggelige. At det noen ganger kan være vanskelig å bestille time, komme igjennom på tlf etc er felles for ALLE fastlegekontorer og dette skal ikke være legen sin feil. Anbefaler praba, legen med eksotisk utseende og Bodødialekt på det sterkeste! Lykke til videre!

Aktiv lyttende og empatisk!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han oser av kunnskap og deler den gjerne med pasienten.
Han viser god profesjonell omsorg, og har fullt fokus på pasienten i konsultasjon.
Muligens Praba kan bli enda bedre på å få meg som pasienten til å se mine egne muligheter til å bedre egen helsetilstand, og hva som finnes av hjelp.

Imøtekommende og flink lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Praba er en flott mann som lytter og tar det du kommer med alvorlig. Han er ryddig, dyktig og effektiv. Han henviser til spesialist om det er nødvendig, og følger opp. En hyggelig lege som alltid møter deg med et smil og empati. Det var ekstra hyggelig å gå til Praba under svangerskapet, da de har egen ultralyd på legesenteret.

Veldig tilfreds.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Skriver aldri på slik. men en venn av meg var inne for og sjekke sin nye lege. Og da fikk jeg lyst til dele litt om min lege.
Hadde han enda hatt plass på listen sin, hadde kompisen min kommet hit også. Uten tvil.

Er blitt glad i Praba. Den legen har gjort så mye for meg. At jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket han. Jeg har en sjelden diagnose, som han fant ut av. Heldigvis for meg gikk dette fort, og han ordnet så jeg fikk komme på radiumhospitalet og fikk videre behandling der.
Dette har gitt meg en helt annen livskvalitet. Anbefaler denne legen varmt. Jeg får alltid veldig god oppfølging, og alltid et vennlig råd/ord.

Sykepleierene der møter en alltid med et smil, og jeg som i tillegg er veldig redd for nåler. Blir møtt med respekt og omtanke de gangene jeg må gi blodprøve.

Skulle jeg nevne noe konstruktiv kritikk, må det være lokalene. Synes kanskje de skulle vært litt større.