Arezou Malekshahian
Arezou er ein fantastisk fastlege som eg valde litt tilfeldig, men det er ei avgjerd som eg ikkje har angra på. Ho framstår trygg både fagleg og som person. Løysingsorientert, og dyktig med barn. Heilt nytt og moderne legesenter. Eg kan trygt tilrå ho til andre som vil ha ein ung og oppdatert lege.
Arezou er en engasjert og empatisk fastlege. Hun er god å prate med, kunnskapsrik, og ønsker å finne ut av ting. Hun er desverre vanskelig å komme i kontakt med, men usikker på om det er legekontoret som står bak eller henne.
Fastlege for min mor som er over 90 år. Arezou har gjennom lengre tid unnlatt å besvare både e-konsultasjoner og andre henvendelser om at min mor trenger hjemmebesøk, da hun ikke er i stand til å komme seg til legekontoret. Sjokkerende erfaring å se en fullstendig manglende evne/vilje til et minimum av ivaretakelse av svært skrøpelig eldre person. Det bør være et minimum at man er villig til å besvare henvendelser, og e-konsultasjoner er jo legene pliktige til å besvare. Har ikke fått noen respons til tross for gjentatte forsøk gjennom tre måneder.
Jeg har hatt god dialog med Arezou flere ganger, og hun har en veldig behagelig og trygg væremåte. Løsningsorientert og kunnskapsrik fastlege som trygt kan anbefales.
Jeg er veldig glad for at det var henne som ble min fastlege etter at hun overtok etter min forrige fastlege. Arezou er en fantastisk lege. Dyktig, lyttende, og tar seg god tid til pasientene sine. Eneste minus er timebestilling på pasientsky. Opplever at det er få timer tilgjengelig.