Holger Dahl

Centrum Fastlegegruppe AS
Mann, 59 år

Godkjenning

Autorisasjon (1992)

Ledige plasser

0 av 2000
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

1 person

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Holger Dahl er en av 541 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(48)
48 vurderinger
Tilgjengelighet
(40)
40 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(38)
38 vurderinger
Service
(36)
36 vurderinger

Siste vurderinger av Holger Dahl

En kjempekar

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Holger har vært vår families fastlege i maaaange år. Vi er fire barn i alle aldre og oss voksne. Han tar seg tid, strekker seg så langt han kan, er oppdatert på forskning og gir gjerne råd og tips om generell helse og livsstil. Holger har blitt viktig for oss i familien, og vi føler oss så privilegerte som har funnet frem til ham. Enten det er alvorlig sykdom (som vi dessverre også har blitt rammet av), eller bagatellmessige bekymringer fra de yngste, blir de møtt med samme respekt og vennlighet. Tusen takk, Holger!

Verste legebesøk jeg har opplevd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Fyren bryr seg ikke.

Jeg kom inn seriøst deprimert og ble sendt ut med litt sovemedisiner. Han brukte også tid på å spørre meg om vilkårlige andre ting som ikke har noe med hvorfor jeg var der å gjøre.

Hvordan jeg har det, hvorfor eller hva som kan gjøres kom vi ikke til, fordi han spurte ikke om noe som helst og virkelig var ikke interessert. Han gjorde gjentatte ganger narr av noe jeg sa på et humoristisk vis, som er helt greit med en kamerat, men ikke til en pasient som sier de sliter med angst og depresjon. Han virket arrogant og hadde en veldig ubehagelig væremåte for en lege. Jeg har byttet fastlege!

Ser ikke pasienten

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Holger oppleves som blid, immøtekommende og trygg. Jeg har hatt ham som fastlege i mange år, og har med tiden dessverre opplevd at han faller gjennom når det man kommer med ikke er helt standard. Holger pleier ikke å forklare rundt sykdommen/problemet og hopper over å spørre pasienten mer utdypende om problemet. Dette fører til at man sitter igjen med mange spørsmål og et noe upresist behandlingsforløp når timen er over. Holger pleier også sjelden å avtale oppfølging, det må man selv komme på. Min opplevelse er at jeg forteller hva som er galt, og at Holger svarer basert på det som er vanligst, ikke det som i mitt tilfelle virker mest riktig. Sender man enkle spm. i pasientsky vedr. noe man har snakket om/en medisin etc. tar han 155,- for å svare på det. I tillegg jobber han kun 2 dager i uka. Jeg har byttet fastlege.

Fantastisk og best i dette landet!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Holger som lege i 20 år. Aldri hatt en dårlig opplevelse. Blir fulgt opp for hver minste ting. Tar seg god tid og gir seg ikke før svarene er på plass. Ble alvorlig syk i utlandet og til og med da holdt han kontakt og fulgte opp. Ringer alltid tilbake når han skal. Jeg føler at han tar meg som pasient på alvor og lytter godt. Føler meg trygg og ivaretatt hos han.

Kunnskapsrik og god med mennesker

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Fantastisk lege. Kunnskapsrik, klok, rolig og dyktig i faget sitt. Tar meg alltid på alvor.Meget god med mennesker, skaper tillit.