Holger Dahl

Centrum Fastlegegruppe AS
Mann, 57 år

Autorisert

1992

Ledige plasser

0 av 2000
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Centrum Fastlegegruppe AS
Rosenkrantz' gate 21 0160 Oslo
Tlf: 22 41 41 20 Vis kart
Holger Dahl er en av 528 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
40 vurderinger
Tilgjengelighet
34 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
32 vurderinger
Service
31 vurderinger

Siste vurderinger av Holger Dahl

Fantastisk.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Tar deg og din helse på alvor. Faglig dyktig. Overraskende godt utstyrt lege kontor og ellers god kompetanse på helsepersonell.

Uersattelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Holger Dahl som fast lege helt fra 1998, m.a.o . før
fastlegeordningen så dagens lys. Kunne aldri tenke meg å benytte
noen andre. Holger er en lege med dyktig fagkunnskap og alltid med et oppmuntrede ord, alltid blid og hjelpsom. Alltid god tid under
konsultasjonene.
Beste legen i byen og Oslos hyggeligste legegruppe, da kan man
vel ikke en bedre service og medisinsk bistand.

Oslo beste legen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

jeg har han mange år som fastlegen min veldig flink lege han tar helse på nøye han gjore god jobb Men akkurat nå jeg vil ha en god kvinnelig fastlege derfor jeg har lyst å bytte men jeg seter en stor pris på holger og jeg holder han også som min flinkeste legen

Legen er bagatelliserende og arrogant.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ubehjelpelig mareritt når jeg trengte medisinsk oppfølging og en grundig diagnose. Legen er bagatelliserende, arrogant og eier ikke empati. Vanskelig å kommunisere. Virket som han bare ville ha meg ut av kontoret so fort som mulig. Ventetid i venterommet er inntil en time og inne hos legen i ca. 4 - 5 minutter. Resepsjonens sekretærene er ubehjelpsomme og burde ha hatt opplæring i hvordan resepsjons ansatte kommuniserer med folk. Hver gang jeg ringte hadde jeg følelse at jeg er en stor belastning. Jeg har fåt inntrykk at jeg plager dem hvis jeg trengte noe fra dem.

Ikke bruk denne legen!!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Er du gravid, bør du i hvert fall holde deg langt unna denne legen! Under oppfølging av graviditeten, klarte ikke denne legen å følge opp noenting. Han lovet og sa han skulle fikse og ordne, men ingenting ble gjort. Dette inkl at han ikke klarte å sende inn søknaden til fødested, ikke skrevet sykemelding jeg hadde behov for, ikke søkt om rutine ultralyd på sykehuset (og svaret fra dama i eksp. var at jeg trengte jo ikke ny UL, for den tok jo legen i uke 12 og da var alt bra - tydeligvis inkl alle de tingene de IKKE kan sjekke i uke 12 - totalt inkompetent eksp.) UL måtte faktisk jordmor til slutt ringe sykehuset på mitt hjemsted, der jeg var på ferie, å ordne, da legen fremdeles i uke 25 ikke hadde klart å varsle om hverken UL eller hvor jeg skulle føde. Han klarte faktisk å ta en blodprøve av meg, t.o.m etter riktig prosedyre, men der stoppet det. Jeg fikk den aldri som lovet i posten, så måtte dra ned selv å hente den på legekontoret til slutt. Men han klarte i stedet for bl.prøvesvar, å sende meg sykemeldingen til en mannlig kreftsyk pasient. Og ja, jeg har forsøkt å hente sykemeldingen min selv også, ved å trappe opp på legesenteret, men dama i eksp. nektet å la meg snakke med legen. Hun sa han skulle skrive og sende den på slutten av dagen, så her sitter jeg 8 tlf.samtaler og 12 dager senere; har jeg fått den sykemeldingen? NEI!! Selvfølgelig har de ikke klart å gjøre jobben sin nok en gang. Standardsvar fra eksp: "jeg skal gi han beskjed". "Jeg skriver en beskjed til han". Hadde jeg ikke selv vært der nede på kontoret og sett at personen i skranken er et levende hunkjønn, så hadde jeg trodd det var en robot i andre enden av tlf!
Så, til alle dere der ute som ønsker lege, som dere sikkert skjønner; han her ville jeg ikke tatt i med ildtang!!

Ang at jeg ikke har satt noen vurd.stjerner på de neste delene her inne, skyldes det at jeg ikke kunne finne stjerner små nok eller med minustegn foran:)