Sveinung Eide

Centrum Fastlegegruppe AS
Mann, 48 år

Godkjenning

Autorisasjon (2003)

Ledige plasser

0 av 1400
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

7 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Sveinung Eide er en av 567 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(49)
49 vurderinger
Tilgjengelighet
(34)
34 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(38)
38 vurderinger
Service
(30)
30 vurderinger

Siste vurderinger av Sveinung Eide

Trygg og forståelsesfull

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Forståelsesfull og relaterbar. De problemstillingene mine som jeg kommuniserte ble ivaretatt og jeg føler at legen ivaretok og imøtekom de tingene jeg trengte hjelp med ved å hu meg den hjelpen jeg trengte. God opplevelse.

Ble ikke ivaretatt - sløvt arbeid

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Eide som fastlege i en periode, men fikk endelig byttet etter flere dårlige opplevelser. Har ikke fått god og tilstrekkelig informasjon fra legen, noe som har resultert i jevnlige besøk til private legesenter, samt mye usikkerhet rundt egen behandling. Opplever Eide som uengasjert i eget yrke, noe som til slutt går utover pasienten.

Føler meg truet etter besøk med Sveinung

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt kroniske smerter i over lenger tid og har ikke fått tak i min fastlege. Fikk en time hos Sveinung og han kunne ikke hjelpe meg, jeg ble helt klart irritert fordi jeg kom til en legetime og det eneste han kunne hjelpe meg med var å sette opp en ny legetime med min fastlege om to uker, han mente at om jeg har hatt disse smertene i to år at jeg klarer to uker til.
Jeg svarer “Ja, om det er det eneste du kan gjøre for å hjelpe meg så”.
Dette trigger han helt klart og han ruller stolen sin mot meg og forteller meg i en høylytt stemme at han ikke setter pris på tonen min og vil ikke hjelpe meg når jeg tar den tonen med han.
Dette var utrolig ubehagelig og jeg følte meg truet av både kroppsspråket hans og måten han kom mot meg.

Dårlig kommunikasjon og tas ikke på alvor

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har måtte gå til Eide flere ganger i det siste da min fastlege har lang ventetid ved dette kontoret. Blir ikke tatt på alvor og det virker ikke som han lytter til deg. Sist gang gikk jeg ut av timen nesten på gråten med beskjed om at jeg bare måtte google fysioterapi selv og finne ut av noe som funket. Har nå byttet fastlege for å komme vekk fra dette legekontoret. Ved flere anledninger opplever jeg at jeg må sitte å se på legen gjøre samme søk på NHI sine nettsider som jeg selv har gjort før jeg kom til timen. Men jeg får ingen ekstra informasjon av han som fagperson eller noen form for beroligelse rundt hva som er galt. Han tar seg ikke tid til å forklare hva som kan være årsak. Ved en anledning fikk jeg faktisk bare NHI artikkelen printet ut i hånda på vei ut døren. Har nå til slutt sett meg nødt til å bytte legekontor.

Tilstedeværende og profesjonell

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kjempefornøyd med Sveinung!
Han er direkte og hører og tar problemene mine på alvor. Jeg føler meg sett og at han er på "min side" og vil at alt skal være rett og bra.
Han følger også opp tidligere problemer/henvendelser når jeg er innom, som får meg til å føle at han faktisk bryr seg og at problemene mine hverken er for små eller ubetydelige. Anbefales virkelig!