Sveinung Eide

Centrum Fastlegegruppe AS
Mann, 43 år

Autorisert

2003

Ledige plasser

0 av 1200
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Centrum Fastlegegruppe AS
Rosenkrantz' gate 21 0160 Oslo
Tlf: 22 41 41 20 Vis kart
Sveinung Eide er en av 530 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
30 vurderinger
Tilgjengelighet
22 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
22 vurderinger
Service
17 vurderinger

Siste vurderinger av Sveinung Eide

Useriøs lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vært hos Eide ved to anledninger. Begge gangene var han i dårlig humør, og jeg fikk ikke svar / hjelp med det jeg trengte eller lurte på.
Virket som han bare ville ha meg ut av kontoret fortest mulig. Sur, arrogant og lite empati skal. Glodde bare inn i skjermen og rakket ned på meg som pasient. ALDRI igjen denne legen, jeg mistet dessverre mye av min tillit til leger etter møtet med Sveinung Eide.

Topp og dønn seriøs lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har brukt Eide i 3-4 år nå, og anbefalt min datter å bytte til ham. Vi er begge svært fornøyd. Han har store kunnskaper, er interessert, og gir god behandling og profesjonelle råd. Henviser til spesialist om han er i tvil. Denne legen stoler vi på. Han er neppe en å gå til om man vil ha sykemeldinger eller medisiner det ikke er grunnlag for.Han er kanskje litt sjenert, men definitivt vennlig og empatisk.

Uprosfesjonell!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg ble sendt til Sveinung Eide da han var vikar for min fastlege. Fremstår som en sur/frekk og arrogant lege som virker som om han ikke trives i jobben som lege. Han har også aggresive tendenser, og hisset seg unødig opp av en liten bagatell/ misforståelse. Jeg ble redd fordi han virket så ustabil og stod og ropte til meg som pasient. Oppleves derfor som uprofesjonell, og dette var en skremmende opplevelse for meg. Virker som han ikke tror på pasienten, og oppfører seg truende fordi han ikke trodde på meg som pasient. Når det er sagt, så var han var for øvrig spydig og frekk fra sekundet jeg kom inn på kontoret. Jeg opplevde han som meget uprofesjonell og byttet til og med legekontor enda han ikke var min opprinnelige lege! Jeg vil fraråde alle på det sterkeste å dra til denne legen!

Flink, hjelpsom og proff

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Oavsett vilka krämpor och problem jag hade så var Sveinung alltid lika lyssnande och lösningsorienterad. Han skickade remiss vid tvivel och hade tillit till patientens bedömning av arbetsförmåga vid sjukskrivning. Bra doktor som vet vad han gör. Cellprov, p-stavinsättning och uttagning, hjälp med rökslut och råd vid skador och sjukdom är saker som denna doktor klarat galant. Enda anledningen till att jag bytte var för att jag flyttade från stan.

Første og siste gang!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dette var ingen hyggelig opplevelse, og gikk ut fra lege kontoret med dårlig følelse.
Han var arrogant og belærende, og langt fra hjelpsom! Jeg har vært pasient ved Centrum fastlegegruppe over mange år, og første gang jeg har en så lite hyggelig opplevelse.
Ønsket erklæring på engelsk på medisiner jeg bruker på reise, "kan ikke de bare slå opp hva medisinene brukes til da"? var svaret jeg fikk!
Så han burde vel ta seg en tur ut av Norges land for å forstå hvordan verden fungerer!
Hadde flere saker jeg ville ha svar på, og like lite behjelpelig der.
Heldigvis er han ikke min fastlege, jeg hadde i så fall byttet tvert!