Anders Faaberg

Lille Grensen Legesenter
Mann, 46 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2006)

Ledige plasser

0 av 2000
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

4 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Anders Faaberg er en av 567 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(53)
53 vurderinger
Tilgjengelighet
(36)
36 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(40)
40 vurderinger
Service
(38)
38 vurderinger

Siste vurderinger av Anders Faaberg

Effektiv og redelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Faaberg som lege i tre år nå, og har møtt han med mange ulike fysiske og mentale plager. Jeg har aldri før fått så god hjelp i helsevesenet som Faaberg har kunnet videreformidle, både når det gjelder min mentale men også min fysiske helse. Jeg kan nevne hvor lang tid det tok før jeg fikk spesialisttimer hva gjaldt: søvnapné (fikk time seks dager etter), øyeoperasjon (fikk time to uker etter), psykolog (tre uker - dette er rekord). Han har hatt gode anbefalinger, samt rekvisisjonene og klinikkene han har sendt meg til har vært helt utmerkede for min del.

Kjenner meg forøvrig overhodet ikke igjen i all den sutringa folk lirer av seg her, mht faktuelt sett hvor lang tid en fastlege har til hver pasien har jeg fått akkurat det jeg har hatt behov for hver gang. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med Faaberg.

Uhyggelig og sur

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg ville aldri gå til legen når jeg var oppført hos Anders. Følte ikke at jeg ble lyttet til, og helseproblemene mine ble ikke tatt på alvor. Ble også dumforklart når jeg ville teste meg for helseproblemer som går i familien.

Seriøs og kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr Faaberg er svært dyktig. Han er rask til å henvise om det er noe han er usikker på, men også veldig klar på hva som bør gjøres før han evt rekvirerer til MR/Røtgen. Han har god oversikt over hvilke behandlingstilbud som finnes. Han følger opp med NAV og er svært oppdatert på hvilke regler som gjelder. Flink til å forklare diagnoser og behandlingsforløp.Lett tilgjengelig og veldig effektiv.

Hyggelig, men litt kjapp

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Var hos ham i mange år. Fremstår som kunnskapsrik og flink, men jeg synes det gikk litt for fort. Skulle gjerne kunnet snakke litt om noen greier, men opplevde ikke at det var tid. Samtidig har jeg aldri opplevd at han har gjort feilvurderinger.

Hyggelig,

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Aldri opplevd at Dr. Faaberg er klar til avtalt tid, må gjerne vente alt fra 20 til 40 minutter.

Men verdt å bemerke jeg har opplevd han som hyggelig og at han tar seg tid til å lytte til hva du har å si. Tar seg også god tid til deg. Er kanskje derfor det også resulterer i mye venting.

Når det er mye trafikk og gjerne større forsinkelser, kan han virke å haste igjennom timen og er ikke nøye nok etter min mening.

Er ofte utilgjengelig, vikar (alltid samme) føler han er avvisende og putter ord i munnen på deg. Kjapp på å skrive resepter for diverse piller, isteden for å komme til bunn av problemet.

Alt i alt en god lege, men litt for utilgjengelig.