Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter
Veldig hyggelig men mangler kompetanse
Lege: Sebastian Doricic SkrevetSebastian er utrolig hyggelig og vennlig. Gjør nok sitt beste men dessverre uerfaren og mangler kompetanse. Hvis han ikke finner løsning gjør han det enkelt: det må du bare leve med, noen ganger finner vi ikke svar, sier han!
Andre leger finner svar og selv når de sender han informasjon følger han ikke opp. Mulig det ikke går på viljen men språkproblemer. Burde ikke velge han hvis du ikke må.
Veldig flink Lege
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetHar hatt Trond som lege i 22 år, veldig dumt og måtte bytte da jeg nå bor i Vestfold. Men har han ledig plass, ville jeg valgt han på nytt. Trond ser deg som menneske og ikke bare en medisinsk case.
Beste fastlegen
Lege: Sebastian Doricic SkrevetSebastian er rett og slett den beste fastlegen jeg har hatt. Han tar deg på alvor, bruker god tid og forklarer ting på en måte som er lett å forstå. Han er rask med å henvise videre og sørger alltid for at du får den hjelpen du trenger. Hos Sebastian føler jeg meg virkelig sett og ivaretatt.
Fantastisk lege
Lege: Sebastian Doricic SkrevetJeg har alltid en følelse at jeg er velkommen
Jeg har legeskrekk men etter at jeg har truffet Sebastian er den forsvunnet. Han tar meg alltid alvorlig og jeg blir henvist til spesialist dersom jeg trenger en utredning om hjerte eller en MR
Bra lege
Lege: Geir Sneen SkrevetHan her er den beste legen jeg vet om. imens alle venne mine snakker om hvor dårlig lege de har så er jeg så glad å fornøyd for at jeg har så bra lege som han her! Har hatt han som lege helt siden jeg flytta til Norge å er forsette glad jeg har han. Å hele familien min er fornøyde med han! Kjempe bra lege alltid i godt humør. Å alltid smiler. Han fortjener alt det gode og aldri noe ondt i live sitt.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?