Bjørn Olav Flaaten

Legene på Sinsen
Mann, 63 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1985)

Ledige plasser

0 av 2000
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

3 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Bjørn Olav Flaaten er en av 544 fastleger i Oslo

Les mer om Pluss

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(30)
30 vurderinger
Tilgjengelighet
(24)
24 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(25)
25 vurderinger
Service
(21)
21 vurderinger

Siste vurderinger av Bjørn Olav Flaaten

Styr unna!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Flaaten tok meg aldri seriøst. Etter gjentatte forsøk på å bli henvist videre pga en stadig forverret helsetilstand (som han HELT tydelig ikke var interessert i å finne ut av) måtte jeg ta med moren min for å bli hørt av denne legen. Da ble det akuttinnleggelse på Ullevål. Jeg er 30 år, men denne mannen behandlet meg som et lite barn og henvendte seg kun til moren min da jeg tok henne med. Dette er på alle mulige måter den verste legen jeg har vært borti!

Styr unna!

Anbefales IKKE

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt han i 5 år som fastlege. Opplever ham som uinteressert, dårlig kommunikasjon og ingen form empati og forståelse. Det gikk så langt at jeg fikk panikk angst av å gå til legen og min psykiske tilstand ble forverret. Da jeg prøvde å si i fra, tok han det personlig, ble sur og behandlet meg dårligere ved neste legebesøk. Han har lite eller ingen kunnskap om psykisk sykdom. Jeg ble henvist feil flere ganger, og ventet i flere år på å bli henvist til riktig avtale spesialist. Jeg opplevde heller ikke at resepsjonistene er særlig hyggelige eller imøtekommende. Jeg anbefaler ikke denne legen og heller ikke legekontoret.

Viser ingen respekt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Flaaten viser ingen interesse. Dårlig på kommunikasjon. Overfladisk.
Dette merket jeg meg veldig tidlig. Men jeg valgte å fortsette hos han. Gi han noen sjanser...
Etter en særdeles ubehagelig underlivsundersøkelse, så ble det dråpen som gjorde at jeg byttet.

Fastlege over flere år

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

I de siste par årene har det vært vanskelig å få time hos denne fastlegen, det er noe de kunne ha forbedret (hatt færre pasienter?) og jeg har stort sett blitt henvist til turnus eller andre som har vært av blandede opplevelser.

Når jeg har fått time med Flaaten, så har jeg følt meg ivaretatt. Lytter til hva det er man plages av eller lurer på og en gang i en prekær situasjon så han alvoret der sikkert mange andre kunne ha latt være å se hvor ille det var. Jeg har også følt at behandlingen har vært riktig og at han har gjort gode vurderinger.

Det er mulig det finnes en drømmelege der ute som man føler gjør alt rett og er god på å følge opp osv. men i realiteten har fastlegene mange pasienter og jeg kan skjønne om de må lese journalen for hver gang man kommer inn, slik det er. Men hvordan systemet er, det er en annen sak.

Uforberedt og glemsk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Flaaten som lege snart et år og vært der flere ganger med samme problem. Han husker aldri hvorfor jeg er der, selv om det er han som har satt opp oppfølgingstimer. Dermed må jeg hver gang forklare problemet på nytt og jeg må fortelle ham hva han sa forrige gang. Har også hatt to timer (som han ba meg komme til) som var helt bortkastet. Fikk mye bedre oppfølging og hjelp av vikaren hans. Også lang ventetid for å få time.