Rolf Christofer Raddum Frog
Motta varsel når denne legen får ledig plass
Jeg vil på det varmeste anbefale Raddum Frog. Han er interessert, utrolig kunnskapsrik (ikke bare innen medisin), og 'detektiv' på området diagnoser. Og det han eventuelt ikke har helt oversikt over, undersøker han.
Har hatt Raddum Frog som fastlege i et par år. Er veldig fornøyd. Han tar meg på alvor, og henviser videre om det skulle være noe mer. Han er rask til å gi tilbakemelding på prøver og lignende. Veldig fornøyd, og kan sterkt anbefale han til andre.
Tar ting på alvor. Henviser videre ved behov, lyttende og har min fulle tillit. Han har glimt i øye. Flink til å snakke et språk som pasienten forstår.
Oppleves som faglig sterk. Noe høy terskel for å sette seg inn i helsetilbud en fastlege i 2021 skal kunne tilby.
Søkte plass hos Frog for noen år siden pga de gode vurderingene her. Dessverre ble ikke forventningene innfridd for min del. Kanskje forventet jeg for mye, men jeg har opplevd ham som kortfattet og uhjelpsom i tiden jeg har hatt ham som fastlege. Dessuten «vrang» om ting som jeg aldri har opplevd at andre fastleger har vært vrange om; dette kunne jeg tålt, om han hadde kommet med forslag om alternativer til mine forespørsler, men det opplever jeg at han i liten grad har gjort.