Stein Vidar Haudemann-Andersen

Bentsebro legesenter
Mann, 67 år

Godkjenning

Autorisasjon (1982)

Ledige plasser

2 av 2000

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Bentsebro legesenter
Sandakerveien 78 0484 Oslo
Vis kart
Stein Vidar Haudemann-Andersen er en av 574 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(43)
43 vurderinger
Tilgjengelighet
(35)
35 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(39)
39 vurderinger
Service
(36)
36 vurderinger

Siste vurderinger av Stein Vidar Haudemann-Andersen

Styr unna

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Var alltid stresset og veldig forsinket. Opplevde 2 ganger at han bommet totalt med diagnosen. Byttet og fikk meg ny fastlege etter kort tid og er kjempefornøyd med min nye lege.

Dyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt han som fastlege i et halvt års tid. Opplever han som medisinsk og faglig dyktig. En lege med mye erfaring, og er tydelig i sine ytringer. En dag jeg var innom med et av barna (jeg hadde han ikke som fastlege da), viste jeg han samtidig en kul av væske jeg hadde på hånda. Hadde hatt den der i 2-3 mnd, den var plagsom og vond, men min egen fastlege kunne ikke gjøre noe med det. Han forklarte meg med engang hva det var, og kunne fjerne den der og da ved å trekke ut væsken med en sprøyte. Kulen og vondtene ble borte!! Jeg ble imponert, og byttet fastlege til han. Selv om han kan virke litt stresset av og til, så opplever jeg allikevel at han tar seg tid til å forklare, samt begrunne sine avgjørelser hvis du spør om noe. Virker veldig pro skolemedisin, og får en følelse av at det er det beste til enhver tid (også svangerskap). Kjenner jeg er skeptisk til medisin/piller i svangerskap (har hatt både pollenallergi og kvalme), men han har bare skrevet ut store mengder til meg, og sier det er helt ufarlig. Sikkert ufarlig, men dog...

En god lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde Andersen som fastlege i 4-5 år, og gikk en del til ham fordi jeg ble utbrent og slet med det en stund. Jeg oppfatter ham som en dyktig lege, men ganske stresset og ikke spesielt flink til å lytte. All behandlingen jeg har fått av ham har vært god, og da jeg hadde problemer med Nav (fikk ikke kontakt med dem i det hele tatt) hjalp han meg med å rydde opp i fastsettelse av arbeidsprosent, selv om jeg tror han strengt tatt ikke hadde lov til å bare bestemme prosenten slik han gjorde. (Nav skulle egentlig gjort det, men når ikke vi fikk kontakt med dem, så...)