Kathleen Susan Henriksen

SiO Helse
Kvinne, 50 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2008

Ledige plasser

412 av 1500

Praksis

SiO Helse
0372 Oslo
Tlf: 22 85 31 60 Vis kart
Kathleen Susan Henriksen er en av 532 fastleger i Oslo

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
4.0
37 vurderinger
Tilgjengelighet
3.0
28 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
4.0
28 vurderinger
Service
4.0
27 vurderinger

Siste vurderinger av Kathleen Susan Henriksen

Fantastisk lege

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
3.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
4.5

Utrolig forståelsesfull lege som forstår viktigheten av å ta en pasient på alvor. Har slitt mye med ting som andre leger ikke har brydd seg opp, men Dr. Henriksen passer på at du har fått den hjelpen du trenger innen du forlater kontoret hennes.

Kathleen- Du er en lifesaver!:)

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Jeg har vært kronisk syk i mange år..vært hos mange forskjellige leger(også spesialister). Kathleen tar vare på deg på en slik måte at du føler deg SAFE og i trygge hender. Er det noe som er galt, finner hun ut av det..hun tror på deg og bare det er en lettelse. Jeg blir dessverre nødt til å bytte fastlege nå snart da jeg snart er ferdig som student, og det gruer jeg meg veldig til. Jeg mener det virkelig når jeg sier at Kathleen er best, ja hun er direkte- MEN HUN FORKLARER ALT. Har vært borti leger som ikke har sagt noe når blodprøvesvarene har påvist avvik, men her får jeg alle svar. Om du leser dette Kathleen, (skriver nesten med tårer i øynene) så vil jeg bare si at du er sikkert ikke klar over HVOR mye du faktisk hjelper en syk person FORDI du gjør jobben din så grundig i forhold til mange andre av dine kollegaer...du skal vite at du er helt fantastisk og den beste legen jeg noen gang har vært borti! Best wishes to you!

STYR UNNA

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
1.5
Tillit og kommunikasjon
2.0
Service
3.5

Jeg brukte Kathleen da jeg gikk på BI, og anbefaler ingen å bruke henne. Veldig dramatisk, lite empatisk og sier ting som man absolutt ikke skal si til pasienter. Hun skremmer pasienten, og snakker negativt om yrket, helse-Norge og mye annet.

God og direkte lege

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
3.0
Tillit og kommunikasjon
4.5
Service
3.5

Kathleen har alltid gitt god oppfølging. Som mange andre har påpekt er hun direkte i formidlingen, men tar seg også tid til å forklare hvorfor hun er det, og hva som må gjøres videre i en behandlingssituasjon. Hun er grundig og virker opptatt av pasientens beste. På et tidspunkt ringte hun meg opp igjen dagen etterpå for å sjekke om jeg hadde fått med meg alle beskjedene hun hadde gitt meg, bare for å være sikker på at alt ble riktig (jeg hadde tross alt ikke vært i helt topp befatning dagen i forveien) og får å få en oppdatering på formen min. I de tilfeller hun kan hjelpe, er hun presis, og i de tilfeller hun henviser, er hun nøye med henvisningene.

Eneste problemet er tilgjengelighet. Systemet SiO-helse har gjør at man ikke alltid får egen fastlege som kan være frustrerende til tider når man selv har et problem eller oppfølging man ønsker fastlegen til, og timelistene er fylt opp av studenter som trenger legeattest for en eksamen. Dette er ikke Kathleens feil, vel og merke.

I tillegg virker SiO Helse til tider litt firkantet på hva de har lov til eller ikke å gi av hjelp og råd med tanke på attester for forhold som har påvirket eksamen eller oppgavefrister. Ved en anledning mens jeg var hos en vikar, opplevde jeg å få attest og oppfølging for langvarig sykdom i semester, men ikke noe bistand med tilpasning eller attest til eksamen. igjen, dette har ikke hatt noe å si for mitt inntrykk av Kathleen, men det er et viktig moment å nevne i forbindelse med SiO Helse.

Den beste legen jeg har hatt!

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
3.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Jeg har byttet fastlege flere ganger og er veldig glad for at jeg har kommet til Dr. Henriksen. Hun er dyktig og tar pasientene sine på alvor. Hun er direkte i måten hun prater på, som hun sier selv "I don't sugar coat it". Det kan virke noe bryskt første gangen man møter henne, men man skjønner raskt at det bare er måten hun snakker på. Dessuten liker jeg at hun gir meg all informasjonen rett ut slik at jeg vet hva jeg har å forholde meg til. Og hun kommer alltid med forslag til mulige løsninger i neste setning. Hun er ikke dømmende, og gjør alt hun kan for å hjelpe med problemene du har som pasient. Jeg vil aldri bytte fastlege igjen, og kan virkelig anbefale henne på det varmeste.