Kathleen Susan Henriksen

SiO Helse
Kvinne, 55 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2008)

Ledige plasser

0 av 1400
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

SiO Helse Telefonnummer22 85 31 6022 85 31 ...
Problemveien 9 / Holbergsgate 21 / Sandakerveien 116 0314 Oslo
Kathleen Susan Henriksen er en av 570 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(75)
75 vurderinger
Tilgjengelighet
(55)
55 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(63)
63 vurderinger
Service
(50)
50 vurderinger

Siste vurderinger av Kathleen Susan Henriksen

Kjapp og lite empati

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun fremstår som veldig strengt og er veldig kjapp. Det er også lite empati eller omsorg å få. Har ikke lyst til å gå tilbake til henne.

Rude and unprofessional

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

I think this was the most unprofessional and empathy-less medical professional I have ever met. She confused me with all the procedures, didn't take my complaints seriously and even told me that I should change the clinic.

Sympatisk og dyktig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde Kathleen som fastlege i løpet av studietiden. Kathleen har alltid tatt meg og mine bekymringer på alvor, og prøvd å finne løsninger som funker for meg. Hun er spesielt sympatisk til studenttilværelsen og psykiske plager i løpet av studietiden. Jeg kan forstå at hun kan oppleves som brå eller "tough love", men det går ikke på kunnskapene eller ønsket om å hjelpe pasienten. Jeg føler at hun virkelig ser meg.

Jeg har opplevd å måte vente 3-4 uker før jeg får time, og noe vente tid før timen (ca 30 min). Den ene resepsjonisten er eksepsjonell frekk og usympatisk - hun har fått meg til å grine ved flere anledninger. Den ene gangen jeg husker spesielt godt var da jeg skulle bli sykemeldt under eksamen (i korona tider), og hun sa "Nei, det får du ikke". Jeg fikk selvfølgelig det da jeg fikk snakke med legen, men det var en kjempedårlig opplevelse.

Not a particularly pleasant encounter

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Had a few video chats with her. She is VERY abrupt, always in a rush, the type of person that makes you sweat while talking to her. Not a great quality for a doctor. I never felt like she wanted to hear me out or cares about my problems. During one of the video sessions which are 15 mins per patient, I wanted to ask another question but she said the next patient was up. We were not even 8 mins in the appointment.

She is an ok GP, sent me to do a blood work and then rerouted to a specialist. I still have a few more issues I want to address, but talking to her is too much of a stress as it is.

Hørte ikke på meg

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde en time med Kathleen over mobilen. Ho virker grundig, og er kjapp med å ordne tester på hva som kan være galt. Men jeg føler ikke at ho hørte på hva jeg sa og ho ga meg prøver som virkelig ikke var passende for det jeg prøvde å fortelle. Denne opplevelsen var veldig ubehagelig og jeg tror det er lenge til jeg tør å gå til en lege igjen.