Kathleen Susan Henriksen

SiO Helse
Kvinne, 52 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2008

Ledige plasser

40 av 1350

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(59)
59 vurderinger
Tilgjengelighet
(45)
45 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(48)
48 vurderinger
Service
(41)
41 vurderinger

Siste vurderinger av Kathleen Susan Henriksen

Uinteressert og nedlatende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hadde absolutt ingen hyggelig opplevelse idag når jeg gikk til henne for første gang. Hun hilste ikke på meg, så nesten ikke på meg og var svært lite interessert i å stille spørsmål. Jeg oppfattet henne som lite interessert, avfeiende, nedlatende og småfrekk. Hun fikk meg til å føle meg svært utilpass, og jeg følte ikke jeg fikk snakket ut om problemet jeg kom for å få hjelp med. Dro derfra med en ugge følelse, og vil ikke anbefale noen andre å sette foten innenfor hennes kontor.

Misfornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ikke særlig fornøyd med Henriksen... De gangene jeg har vært hos henne, har hun hatt veldig hastverk og synes ikke hun tok meg seriøst nok. Hun ville ikke legge av tid til meg og prøvde ikke å forstå meg. Avbrøt meg ofte, gjorde hun også. Kunnskapsrik, men virker ikke som om hun har mye medlidenhet for pasienten.

Til tross for at jeg hadde skrevet at jeg skulle ta opp 2 problemer, var hun ikke klar over dette når jeg kom inn. Ble så "kastet" ut når jeg tok opp det andre problemet, og virket svært oppgitt. Ga også et "sukk". Nokså uprofesjonelt. Dette til tross for at jeg bare hadde brukt 5-10 minutter inne hos henne.
Skal nå bytte fastlege for stoler ikke på at hun prøver å yte det beste for meg.

Uinteressert og stresset

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun gir deg ikke rom for å prate om hva du ønsker med legetimen og hva du opplever av smerter/problemer. Avbryter deg konstant og virker uinteressert i å høre på hva du har å si. Har alltid hastverk og vil nærmest kaste deg ut av rommet, selv lenge før timen er over. Nekter å takle mer enn ett problem av gangen per time, selv om det er mer tid igjen. Hun har mye faglig kunnskap, men null evne til å vise omsorg og omtanke for pasient.

Dyktig og engasjert fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Kathleen som fastlege i mange år, men måtte bytte fordi jeg ikke er student lengre. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med Kathleen som fastlege, hun tar deg på alvor og henviser videre ved behov. I tillegg til å være faglig dyktig, opplevde jeg henne som en engasjert, morsom og omsorgsfull lege. Jeg anbefaler henne på det sterkeste som fastlege.

Anbefales ikke ved psykiske lidelser, ellers ok

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Henriksen er god på fysiske plager, som hun tar alvorlig og er rask med å henvise videre. Dersom det gjelder noe psykisk, stiller hun seg derimot tvilende. Opplevde at alvorlige nevropsykologiske plager ble bagatellisert og avfeid, og hun frarådet utredning på basis av at en diagnose kunne være belastende. Det krevde mye overtalelse og insistering for å få henne til å ta steg for å skrive en nødvendig henvisning. Det var veldig krevende å forholde seg til denne typen respons i en allerede sårbar situasjon. Hun var imidlertid oppriktig og ærlig om at hun forholdt seg skeptisk til denne typen plager, noe som i det minste var redelig av henne.