Parviz Nieuwenburg Izadi
Får følelsen av å bli tatt på alvor. Han er flink til å forklare, og også til å finne alternativer til medisiner (feks trening). En positiv opplevelse de gangene jeg har vært hos ham.
Han er ikke min fastlege men var hos han i haster time etter skade. Kjempe fornøyd. Fikk mange gode råd og han forklarte alt godt. Tusen takk 😊
Parviz Izadi er en veldig flink lege. Han kan gjøre mye uten å bli henvist, og dersom han ikke vet noe så er han ærlig på det.
Litt vanskelig å få time til tider, og han ser som oftest kun på dataskjermen, men det bryr jeg meg ikke så mye om.
Han er også veldig streng med å skrive ut sykemeldinger.
Fint å forstå statistikk som lege, bedre å forstå sine klienter, noe Parviz ikke gjør. Kommer aldri tilbake og anbefaler andre det samme ✌ Nå har jeg en fallskade som jeg heller lar gå sin gang som man gjorde for 100 år siden, istedetfor å betale egenandelen hos den 'allvitende' Parviz.
Parviz Izadi er (heldigvis) ikke min fastlege, men er en kollega av min faste. Og i dennes fravær har jeg ved noen anledninger vært nødt til å forholde seg til Izadi. Alle kan ha en dårlig dag, men i hans tilfelle har min opplevelse vært konsekvent negativ. Mannen er lite empatisk, virker kald og avvisende, og kommuniserer enveis. Dette er menneskelige egenskaper som helt opplagt ikke passer inn i en hverdag med pasientkontakt. Izadi er muligens en glimrende medisiner, men som burde jobbet innen forskning eller annen form for utøvelse av fag - med minimal menneskekontakt. Izadi er ene og alene grunnen til at jeg nå orienterer meg mot andre legesentre.