Elise Caspersen
Vil absolutt ikke anbefale å gå til denne legen dersom du er på et sårbart punkt i livet. Jeg kom til henne da jeg følte meg totalt på bånn. Følte meg absolutt ikke tatt på alvor. Hun var mer belærende enn lyttende da det gjaldt mitt problem. Da jeg gikk ut døra, tenkte jeg "aldri mer" pga følelsen hun ga meg. Følte meg faktisk verre da jeg var ferdig der.. Og det er absolutt ikke bra, derfor vil jeg fraråde henne dersom det handler om noe psykisk.
lite intressert, ikke lytende. egoistisk. Hun er veldig ubehagelig ved samtalen og vil ikke like høre hva pasinten´s problem er.
Jeg er veldig fornøyd,hun er flink til å følge opp. Rolig og behagelig.tar det for lang tid å få time på sykehus, ordne hun opp i det.
Meget lite imøtekokmmende, ikke lyttende, lite interessert. Opptatt av å hevde egen posisjon, utelukkende.
Sekretæren: Ved et spørsmål man forsøkte å stille, la sekretæren faktisk på røret mens man snakket. Dette kan ikke anses akseptabelt.
Vondt og sårende for en pasient å oppleve. Man kontakter legekontoret fordi man uheldigvis har et behov man trenger deres hjelp til. Behandlingen man får, er som om man var en ubedt inntrenger. Slik skal det vel ikke være?
Svarer på telefon når jeg ringer
Rolig og vennlig lege.
Lytter, stiller spørsmål - lytter og svarer på spørsmål.
Foreslår og bestemmer.
Jeg er svært fornøyd og føler meg godt ivaretatt.