Kjetil Bjerke-Johansen
Er veldig fornøyd med fastlegen min. Har vært innom endel leger iløpet av livet. Opplever han kunnskapsrik, seriøs og lyttende. Når jeg virkelig har trengt det, har han brukt tid med meg. Andre ganger har vi legetime på 2 minutter. Det skjønner jeg i en travel hverdag. Effektiv lege, som følger bra opp.
Vært hos han sammen med mannen min flere ganger. Han er mannen mins fastlege. Han har lyttet og gjorde alt han kunne for å hjelpe. Mannen min hadde alvorlig sykdom, han brydde seg og spurte hvordan det gikk med meg. Han er flink og også medmenneske. Har sporty og har humor.
Opplever han forskjellig fra gang til gang. Enkelte ganger kan han virke interessert i meg som person, mens andre ganger totalt uinteressert. Jeg føler at han noen ganger ikke tar meg på alvor, at jeg ikke blir respektert og møtt, at han ikke har tillit til det jeg formidler.
Av denne grunn får jeg heller ikke tillit til ham, selv om han kan sin medisin i teorien. Jeg savner den gode samtalen med faglig innhold, som gir meg tryggheten jeg har behov for som pasient.
Veldig flink, evne til å lytte og gode svar. Er i tillegg veldig hyggelig noe som er et ekstra pluss og man føler seg veldig komfortabel.
Har vært hos min fast lege Kjetil 3 ganger som pasient.
Jeg er selv anestesi sykepleier, og kunde se ganske snart at han kunde sitt fag.
Han er en god lyssnare, ser på pasienten, ikke som mange andre leger ,ser i datorn når man taler til legen.
Hyggelig, tar tid med pasienten, og mye proffisionell.
Man føler seg trygg.
Wedel ska være glade at få en så bra lege.