Erik Hasselø Ingeberg
Tilleggskompetanse
Han hadde god forståelse for det han holdte på med og han hjalp meg med å forstå alt som skjedde med meg. Veldig hjelpsom å fin lege
Tar mentalhelse på alvor og ser pasienten. Han er lyttende. I tillegg bruker han sin kompetanse til å gi pasienten flere perspektiv og refleksjoner på situasjonen. Har vært betydningsfull for bedre mental helse for min del.
Han lytter og er ordentlig opptatt av å hjelpe deg og finne gode løsninger. Tar seg tid til å lytte og kommer med kvalifiserte tilbakemeldinger. Begrunner vurderinger og anbefalinger.Har alltid godt humør og er vennlig.
En av de bedre legene jeg har møtt. Ærlig og åpen og tar seg tid. Sjekker alltid ut (med blodprøver etc) istedet for å synse. Går sjelden til lege, og betryggende å møte en god en når man først er der. Full tillit,
Har vist forståelse, støtte, og omtanke ved alle besøk. Eneste gangen han snur seg vekk fra meg under konsultasjon er når han må plotte inn i formasjon i pasientjournalen eller henvendelser. Dersom han ikke har tid til å gå over alt så, inviterer han til å bestille en time så vi kan ta en videre samtale og snakke om det vi ikke rakk. Jeg har ikke ett vondt ord om Erik. Beste doktoren jeg noen gang har hatt