Hanne Margrete Lien

Allmennlegespesialist og fastlege
Kvinne, 61 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1991)

Ledige plasser

0 av 1450
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

10 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Hanne Margrete Lien er en av 587 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(53)
53 vurderinger
Tilgjengelighet
(39)
39 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(43)
43 vurderinger
Service
(36)
36 vurderinger

Siste vurderinger av Hanne Margrete Lien

Kunnskapsrik og empatisk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Er veldig fornøyd med Dr. Lien. Jeg føler hun ser meg og spør meg alltid hva som er grunnen til timen og lar meg forklare. Hun kommer med tilbakemeldinger basert på fakta og erfaring. Når jeg leser andre sine meninger og erfaringer med henne så skjenner jeg meg ikke igjen da jeg ikke har opplevd noe i nærheten av hva de andre skriver. Jeg er veldig fornøyd med mine erfaringer med Dr. Lien og vil absolutt anbefale andre om ha henne som fastlege.
Hvis det er noe som man skal kommentere på så er det vente tiden. Jeg har ventete opptil 20-30 minutter etter timen min skulle ha vært men jeg har full fortåelse at ting kan ta lengere tid ift problemstilling til andre, jeg ser når jeg også har vært inne til timen min så har jeg vært der i 25-30 min istede for 20 minutter fordi jeg føler hun bruker god tid på og lytte å gi tilbakemeldinger.

Holde unna denne legen!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kald, arrogant og hører lite på pasienten sin. Føler at jeg ble ikke hørt. Alltid stresset og veileder deg ikke riktig. Som pasient må du selv finne ut av informasjon angående ditt plage.

Lite empatisk og kverulerende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Mine siste opplevelser med Hanne som fastlege har vært helt forferdelig. Hun lytter ikke og har ingen empati. Sist gang jeg var der var jeg nedtrykt og på grensen til deprimert og lurte på om det kunne skyldes overgangsalder. Ble møtt med at hun ikke forsto hvorfor det kunne være noe verre for meg enn alle andre å ha de symptomene jeg hadde, og det endte med at jeg gikk gråtende ut fra kontoret hennes. Har også hatt en telefonkonsultasjon med henne etterpå hvor jeg også følte meg verre etterpå enn før samtalen med henne. At jeg bare var til bry og at hun var null interenssert i å bidra. Så vil absolutt anbefale en annen lege.

Faglig sterk og høyt kompetansenivå

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hanne har vært utrolig dyktig med begge mine barn. De syns det er spennende og gøy å dra til legen og det er mye takket være henne. Hun tar de nødvendige undersøkelsene og likevel får barna mine til å føle seg trygge. Hun er effektiv, men likevel grundig og svarer raskt på henvendelser.

Jeg har også selv Hanne som fastlege og jeg føler meg alltid hørt. Hun har sett og hørt det mest og har lang erfaring innenfor feltet. Det er betryggende for pasienten.

Følte meg utelukkende i veien

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Følelsen av å være til bry startet fra første sekund, da Hanne ikke ser meg i øynene og haster bort til skrivebordet sitt. Da jeg forteller at jeg ønsker å ta en GU og sjekke at spiralen sitter OK, ta en celleprøve, samt ta blodprøver som en regelmessig sjekk, da blir jeg kjeftet på. Jeg får beskjed om at det ikke er nødvendig med celleprøve såpass ofte, at blodprøver belaster helsevesenet og hun etterspør hvilke symptomer jeg har som gjør at jeg ønsker å ta disse prøvene. Jeg forteller at jeg er trøtt og sliten (og må nærmest be om tilgivelse for at jeg sitter på kontoret hennes) og at jeg ønsker en årlig sjekk etter noen mellomblødninger. Hun virker sur, beordrer meg opp i GU-stolen og jeg føler meg veldig liten og som en vanskelig/krevende pasient.

Har tenkt mye på denne timen i ettertid og står nå på venteliste til ny fastlege. Jeg har forståelse for at fastleger er belastet med lange pasientlister og travle dager - men å måtte forsvare en legesjekk én gang i året tenker jeg er uaktuelt.

Hanne Margrete gir klart inntrykk av at hun ikke ønsker meg som pasient inne på legekontoret sitt, og etter å ha lest kommentarene her inne så tar jeg det fra nå av ikke personlig.

Vis flere...