Hanne Margrete Lien

Medical city
Kvinne, 56 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1991

Ledige plasser

0 av 1300
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

1 person

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Medical city
Lørenfaret 3 0585 Oslo
Tlf: 07113 – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no Vis kart
Hanne Margrete Lien er en av 532 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
21 vurderinger
Tilgjengelighet
16 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
15 vurderinger
Service
14 vurderinger

Siste vurderinger av Hanne Margrete Lien

Arrogant

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun bør komme ned fra sin høye stol. Tviler ikke på hennes kunnskap men hun er arrogant, ikke men noe som hun ikke mener. hun er nærmest autistisk opptatt av å finne en diagnose, og finner hun den ikke ,er du ikke mye verdt. Hva med å se pasienten i øynene, la pasienten snakke, finne en en vei sammen med pasienten. Ikke i noen tilfeller av mine legebesøk har denne legen , lagt sine hender på meg, ikke målt blodtrykk, ikke tatt pulsen . Er ikke det første pri. ? Det er ikke ordene hun skriver på PC skjermen hun skal behandle det er øynene rett foran henne , dette vet alle som jobber med mennesker. Men hun er en arrogant legge det er vanskelig å gå til.

Omsorgsfull, forståelse

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Lien som fastlege i snart 6 år (siden 2012) og er meget fornøyd. Hun er innmari flink faglig og viser i tillegg medmenneskelighet. Føler alltid at jeg blir tatt på alvor, at hun ikke dømmer og at hun gjør absolutt alt hun kan for at jeg skal få den hjelpen jeg trenger.

Noen ganger kan hun virke litt kort og stressa. Dette føler jeg selv at aldri har gått utover hvordan hun behandler meg.

Kan virkelig anbefale henne!

Bra kompetanse og ærlig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Hanne som fastlege i 3år nå og er veldig fornøyd. Enkelt å bestille time og både hyggelige og behjelpelige folk i resepsjonen.

Hanne Margrethe lien jobber et sted hvor rammen er satt til 15.min. Pr. Pasient men det er da ikke hennes skyld. Jeg føler uansett at hun har tid til å lytte når jeg er der og tar videre undersøkelser om det er en liten mistanke om noe problem.. Hun tar absolutt alle symptomer alvorlig.

Jeg har opplevd å vente i maks 15min. På min time så har nok ikke opplevd det samme som mange andre her å vente i 40min. Men ventetid overrasker meg ikke, hos ethvert legesenter er det lange ventetider desverre..

Hanne Margrethe lien anbefales fra min side!

Dyktig og seriøs

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt henne som lege i flere år, og jeg får alltid veldig gode henvisninger, og gode råd. Meget fornøyd med hennes empatiske evner, hun er meget forståelsesfull og lyttende. Kunne ikke bedt om mer fra en fastlege! En veldig hyggelig dame.

En dyktig, sikker og trygg fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg flyttet til Oslo midt i en graviditet. Jeg hadde problemer med graviditeten og jobbsituasjonen min. Hanne Margrete Lien var den eneste legen som tok meg fullstendig på alvor og gav meg den beste oppfølgingen jeg kunne fått. Hun er utrolig dyktig og kunnskapsrik. Jeg har takket være henne følt meg trygg gjennom to svangerskap. Hun har også tatt andre ting jeg har kommet med på alvor og skaffet meg henvisning til spesialister, blodprøver eller resepter.

Mulig hun ikke gir sykemelding over en lav sko, slik som andre her har klaget over. Men! Skulle man bli alvorlig syk en dag, så vet jeg at hun er legen som vil stå på pinne for å hjelpe meg best mulig.

Ser at andre har klaget på at hun snakker mye. Vel! Jeg har nytt godt av alle tips og forklaringer hun har kommet med. Gjennomtenkt og fornuftig.

Sekretærene som jobber på Medical City er fantastiske mennesker som er hyggelig og hjelpsomme. Elsker app og sms systemet deres.

Jeg og hele familien min går til henne og kommer aldri til å bytte.