Mons Kristian Løvfald

Bjerke Legesenter Mann, 54 år

Om

Autorisert1993
SpesialiseringAllmennmedisin
Ledige plasser
Advarsler

Praksis

Bjerke Legesenter

Trondheimsveien 275 0589 Oslo
Tlf: 23 37 13 30
Mons Kristian Løvfald er en av 527 fastleger i Oslo

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
4.5
17 vurderinger
Tilgjengelighet
2.5
16 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
4.5
17 vurderinger
Service
4.5
15 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Mons Kristian Løvfald

Viktig med trygghet!

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
0.0

Hei!
Løvfald er en lege hvor du føler deg ivaretatt. Han følger virkelig opp med prøvesvar og medisiner. Bruker konsultasjonen til å lytte og forklare hva som er best for meg

Meget tillitsvekkende og dyktig

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
3.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Dr. Løvfald er veldig dyktig til å formidle kunnskap på en måte som er forståelig for en lekmann. Han er flink til å lytte, og det virker som han virkelig tar hensyn til det menneskelige aspektet, samtidig som han holder seg til det evidensbaserte. I tillegg virker han å være passelig restriktiv med henvisninger og resepter der han som fagperson mener risikoen er ubetydelig. Han forklarer deg heller hvorfor risikoen er ubetydelig, hvilket er langt mer betryggende enn å bli sendt til alskens unødvendige undersøkelser for å utelukke alt mellom himmel og jord. Det eneste, som andre også har påpekt, er at han er kronisk forsinket. Dette er en konsekvens av at han lar pasientens behov styre konsultasjonens lengde, ikke klokka. I utgangspunktet er det en god ting, men når det ikke hensyntas i bookingen kan det bli smått irriterende for vedkommende som blir sittende en time ekstra og vel så det på venterommet. Det er i hvert fall ikke vits i å møte opp tidligere enn akkurat på avtalt klokkeslett med mindre du er første pasient for dagen.

Omsorgsfull lege

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
3.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Han er den beste legen jeg noen gang har hatt. han er omsorgsfull og tar seg tid il pasienetene sine. selv om vente tiden er litt forlangt men det er verdt hvert eneste sekund å vente på å få behnadling hos han. Ved en feil jeg kom ut av hans system og måtte til en annen fastlege men ville gjerne tilbake til han. Ventet lenge til det blir ledige plasser men tilslutt fikk jeg det. Hele familien går hos han og alle er fornøyde. Føler meg trygg hos han.

Flink, interressert og et godt medmenneske

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
4.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Det er ikke ofte jeg må til legen, men de gangene jeg har vært hos Løvfald skjønner han fort hva som feiler og har full kontroll på hva som må gjøres. Han virker genuint interessert i faget sitt, og henviser til artikler i en av de mange blader og bøker han har stående - eller leter opp en artikkel på pc'en. Humor har han også, og et blidt vesen som gjør deg i godt humør. Litt ventetid før jeg kommer inn gjør meg ingenting når jeg vet jeg får den beste hjelp! Har flyttet til andre siden av byen, men skal ikke vurdere å bytte til en annen lege før jeg eventuelt må flytte til Svalbard. Anbefales :)

En lege og psykolog

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
3.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
4.5

Jeg hadde Mons som fastlege i flere år og gikk til ham med all slags plager, barna mine inkludert. Byttet ham på grunn av flytting og savner ham sterkt.
Det stemmer nok at man må vente lenge før man kommer inn, det skulle jeg gjerne unngått. Men når man vet det, tar man bare en tykk bok med seg, og problemet er løst.
Jeg følte at jeg alltid fikk hjelp når jeg gikk Mons. Var det noe som ikke var farlig, fikk jeg alltid en god forklaring og kunne føle meg helt trygg, var det noe alvorlig, fikk jeg alltid henvisning. Jeg følte meg alltid friskere når jeg gikk ut av kontoret hans enn når jeg kom inn, og det er jo det som er viktigst for meg.
I tillegg er det veldig positivt at det er et større legekontor, så man Kan alltid få hjelp hos en annen hvis Mons ikke har en ledig time eller er borte.
Anbefales!