Mons Kristian Løvfald

Allmennlegespesialist og fastlege
Mann, 61 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1993)

Ledige plasser

0 av 1050
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

15 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Bjerke Legesenter Telefonnummer23 37 13 3023 37 13 ...
Årvollveien 23 E 0590 Oslo
Vis kart
Mons Kristian Løvfald er en av 587 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(26)
26 vurderinger
Tilgjengelighet
(21)
21 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(24)
24 vurderinger
Service
(22)
22 vurderinger

Siste vurderinger av Mons Kristian Løvfald

Fantastisk lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En skikkelig god "gammeldags" huslege. Alltid å fint å være hos Mons. Anbefales spesielt til alle som satser mer på kvaltet fremfor kvantitet.

Ikke noen positiv opplevelse

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kan ikke anbefale denne legen utfra min erfaring. Usedvanlig treg. 2 og en halv time over tiden. Du trenger ikke å ha god tid om du har time. Regn med noen timer med å stirre i veggen. Hoppet over folk i køen som hadde time. Meget rotete og uprofesjonelt opplegg. Sekretærer som påstår de ha sagt at man ikke trenger å komme når man har time da han vanligvis er treg. Merkeligste beskjeden jeg noen gang har fått på et legekontor.

Opplevde at han prøvde å finne måter å gjøre symptomene jeg hadde potensielt mindre alvorlig enn det de kan være. Det er ikke derfor man går til en lege. Man vil bli tatt alvorlig, men maste nok til at jeg fikk oppfølging et annet sted.

Ellers snakket han store deler av "timen" om noe helt annet enn det jeg kom for som jeg selv har uendelig mye mer kunnskap om da det er noe jeg har slitt med i årevis og brukt store deler av livet på å prøve å løse. Rimelig slitsomt selv om det kanskje var godt ment.

Velg en annen lege og ikke Bjerke legesenter generelt hvis det feiler deg noe potensielt alvorlig. Vil da anbefale en annen lege eller dessverre legevakten/113

Dårlig lytter, vil helst snakke selv.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Som regel 1,5 -2 timer forsinket. Holder nærmest foredrag, og man får ikke sagt så mye. Går dermed ut derfra og har glemt halvparten av det man kom for. Dedikert og ivrig, men i altfor stor grad eget prat om generell forskning, eller basert på erfaringer. Vil heller ikke avbrytes, så da glemmer man hva man skal si. Har en "ovenfra og ned" -holdning.
Henviser som oftest til det man spør om, men man får følelsen av å måtte overbevise ham om nødvendigheten, og han kan i altfor stor grad bagatellisere problemer man kommer med. Følelsen av å være hypokonder er ubehagelig. Har man ryggproblemer så blir det generalisert, som f.eks at det jo er ganske vanlig å ha det. Det må mye til for å bli henvist til MR, til tross for langvarige plager, og det kan være lurt å gjøre dette hos en annen behandler som har mulighet for å henvise. Det er slitsomt å være hos ham, fordi man føler seg ikke hundre prosent trodd på. Har man psykiske problemer av en eller annen grad, så brukes det ofte som forklaring på smerter i muskler og ledd.

Falig dyktig og omsorgsfull

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Løvfald er en av de beste fastlegene man finner. Han tar seg god tid til pasientene og gjør alltid det lille ekstra. Man føler seg hørt og han ser hele mennesket. Har hatt han som fastlege i snart 16år og har bevisst beholdt han tiltross for å ha flyttet et par ganger. Har ingen planer om å bytte fastlege med mindre det blir høyt nødvendig, altså når han går av med pensjon.

Trygg, kunnskapsrik og empatisk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En av Norges beste fastleger. Rik på visdom, erfaring og kunnskap, samt at han setter av tid til sine pasienter og tar dem alvor.

Jeg setter karakteren 6 på hans praksis.

Vis flere...