Herman Wadel Munthe-Kaas

Tåsenklinikken DA Mann, 59 år

Om

Autorisert1988
SpesialiseringAllmennmedisin
Ledige plasser
Advarsler

Praksis

Tåsenklinikken DA

Kai Munks vei 41 0876 Oslo
Tlf: 23 00 59 40
Herman Wadel Munthe-Kaas er en av 527 fastleger i Oslo

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
4.0
18 vurderinger
Tilgjengelighet
2.5
14 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
4.5
16 vurderinger
Service
4.0
14 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Herman Wadel Munthe-Kaas

Hyggelig, men lite hjelpsom

Skrevet
Samlet vurdering
2.0
Tilgjengelighet
1.5
Tillit og kommunikasjon
2.5
Service
2.5

Jeg har hatt Herman som lege hele livet og han er en ordentlig hyggelig mann. Problemet er bare det at det ikke er nok å ha en lege som er hyggelig. For det første er det omtrent umulig å få time, men det er ikke en ukjent problemstilling for fastleger.

Verre er det at jeg sjelden føler meg tatt på alvor og jeg føler at han sjelden følger opp i noe særlig grad hvis det er snakk om sykdomstilfeller av mindre innlysende karakter.

Hvis man derimot trenger resepter og er helt sikker på hva man skal ha, så ordnes det kjapt.

Den beste allmennlege

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
4.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
4.5

Min lege i 27 år. Som regel naturlig nok full liste, men etterhvert har hele min familie klart å rømme vekk fra travle, "lettpåtagelige" andre leger, til denne legen som verken har dataskjermen eller pengeinteresser, men AKKURAT DEG SOM PASIENT på topp prioritet. Følger regelmessig kroniske lidelser som i mitt tilfelle. Finner som regel også et smutthull til NETTOPP DEG om noe uforutsett akutt (gitt at det er allmennlegers ansvarsområde) skulle oppstå. Preges av sin rike kliniske erfaring, men også oppdatert på nye ting.
Anbefales!

Strålende fornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Jeg har hatt Munthe-Kaas som fastlege i nesten 20 år. Han er varm, lyttende, empatisk, kunnskapsrik og en fantastisk fastlege. Han henviser videre ved behov og jeg opplever å bli godt ivaretatt.
Jeg har kun positive erfaringer og opplevelser.
Anbefales på det varmeste.

En meget god lege!

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
3.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
4.5

Denne legen har solid medisinsk-faglig kompetanse og ryddighet, samtidig som han utviser empati og interesse for pasienten. Han tar seg god tid til å stille spørsmål og lytte. Han informerer og veileder også på en fin måte, og er flink til å følge opp der eventuelle tilleggsundersøkelser er nødvendig.
Denne legen gir trygghet - anbefales på det varmeste.

Hyggelig, tilstede, men dårlig oppfølging, og ingen rød tråd.

Skrevet
Samlet vurdering
3.0
Tilgjengelighet
1.5
Tillit og kommunikasjon
4.0
Service
4.5

Legen er hyggelig og tillitsvekkende, og fungerer bra for enklere ting og ett og ett problem som kan løses raskt, men da jeg for første gang virkelig trengte en lege som kunne følge opp over tid og holde i trådene, koordinere og ta tak, skjedde ikke dette, og hver time ble ganske tilfeldig. Usikker på hvorvidt det ble skrevet journal fra gang til gang, fordi han sjelden tok opp tråden.Det var jeg selv som måtte koordinere spesialister og komme med egne forslag til behandling og tiltak etter å ha lest meg opp. Tenker at det manglet en dialog mellom spesialist og fastlege her. Mener å ha lest at fastlegen plikter å sette seg inn i pasientens sykdom. Hvis ikke hvert fall sørge for å holde i trådene. Ønsker meg en lege som oppdaterer seg på min journal før jeg kommer, og som viser faglig interesse og kan bidra i behandlingen, evnt sørger for god spesialistoppfølging slik at man kan få nok informasjon til å håndtere sykdommen selv og føler seg trygg på det. Evnt vise til nettsteder/ pasientforeninger eller liknende.
Å gå til leger vil jeg helst slippe, så
Manglende spesialistepikriser hadde ikke kommet inn tre måneder/noen uker etter spesialistundersøkelse, og dette førte bl a til utlevering av feil medisinliste - selv om jeg muntlig hadde gitt beskjed om ny dosering.
Opplevde at symptomer ikke ble tatt på alvor, og heller ikke forklart som normale/ eller som årsak til tidligere behandling som det viste seg senere å være.
Alt i alt ikke betryggende dersom man blir mer enn vanlig syk og trenger oppfølging.